Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Coco Austin (42) šokuje: Dceru (5) pořád kojím a spí s námi v posteli

Modelka Coco Austin (42) šokuje: Dceru (5) pořád kojím a spí s námi v posteli
Zdroj: Profimedia
Normální?

Modelka Coco Austin (42) stále kojí svou pětiletou dceru Chanel. Holčička navíc pravidelně ulehá do postele s oběma rodiči a nemá stanovený pevný řád, v kolik jít spát. Pro nás je to normální, nic nám na tom nevadí, tvrdí modelka. Jaký na to máte názor vy?

Coco Austin kojí pětiletou dceru Chanel

Dceři je pět let a čas od času si cucne mateřského mléka. Co na tom, říká její matka, modelka Coco Austin (42). Běžně se kojí rok, maximálně dva roky. Coco má ale jiný názor.

"Chanel prso stále chce, i když je jí už pět let. Hodně lidí se diví, že ji stále kojím. Moje dcera jí steaky i hamburgery, ale ráda si k tomu občas dá svačinku v podobě mléka a sblíží se u toho se svou maminkou," vyjádřila se modelka. Dcera přitom už dávno není jen na tekuté stravě. "Ta holka miluje maso," dodala.



Modelka spí s holčičkou v posteli

"Prsíčko mě uspává," řekla i malá Chanel americkému webu Us Weekly. Coco dceru většinou kojí na dobrou noc, aby ji uspala. Holčička se prý prsa dožaduje a maminka nemá srdce jí ho odepřít. "Kdyby nechtěla, ok, pak bych přestala. Ale říct jí ne? Ne, to neudělám," uvedla.

Modelka spí s dcerou v jedné posteli, do které uléhá také ještě manžel, rapper Ice-T a jejich čtyři psi. Holčička nemá ani pevně stanovený řád, v kolik jít do postele. Sama Coco prý někdy pracuje do dvou do rána a není proto v jejích silách uspávat holčičku v rozumných hodinách, časový harmonogram mají tedy posunutý. Chanel nosí navíc stejné oblečení jako její maminka a na některých fotkách i přes svůj nízký věk ráda odvážně pózuje.

Co myslíte vy: Do kolika se mají děti kojit? A patří podle vás odrostlejší děti do postele rodičů? Napište svůj názor, budeme rádi.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy