Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Milan Peroutka promluvil o svatbě: Přiznal, že rodina si představovala jinou nevěstu

Zpěvák Milan Peroutka by nám rozhovor poskytl.
Zdroj: Herminapress.
+ Další 2 fotografie
LÁSKA

Zpěvák Milan Peroutka (33) teprve před nedávnem šokoval fanoušky o uzavření registrovaného partnerství a svou orientaci do té doby tajil. Nyní však pár nic neskrývá a svou lásku ukazují i ve společnosti. Milan se v magazínu Showtime na CNN Prima News svěřil s detaily svatby s milovaným Dominikem a promluvil o jejich seznámení i o tom, jak těžké pro něj bylo přiznat orientaci svým fanouškům. 

Budou tomu již dva měsíce, co zpěvák Milan Peroutka překvapil své sledující, když přiznal vztah s o osm let mladším Dominikem Roubínkem. Společně vstoupili do registrovaného partnerství a tajná svatba proběhla v honosných prostorách zámku Mcely. Zatímco roky svou lásku tajili, nyní se pár objevuje ve společnosti a Milan poprvé v Showtime na CNN Prima News promluvil o společném seznámení.

Podle zpěváka si s Dominikem hned rozuměli a neustále si o něčem povídali, až se do sebe zamilovali a poměrně rychle spolu začali bydlet. "S Dominikem jsme si vyšli jednou ven jen popovídat a pro mne to byl kluk odjinud, ale prostě jsem vnímal, že je to inteligentní, empatický kluk, se kterým to můžu probrat, aniž bych se bál, že hned z toho budou nějaký drby," popsal Milan první chvíle s Dominikem a uznal, že vše bylo mezi nimi velice rychlé. "To je prostě láska a to nejsou teorie, ale city, ty se s tím mozkem nemusí úplně snoubit, " doplnil s tím, že pár šel do všeho po hlavě.

Otci by se Milanův manžel líbil

Jediné, čeho Peroutka lituje, je to, že se jeho svatby nedožil jeho tatínek. Milan Peroutka starší totiž zemřel v pouhých 49 letech, což zpěváka zdrtilo. Jak by se tatínkovi líbila Milanova osudová láska? "Samozřejmě doufám, že by se mu líbil… Notabene – Domčova mamka, no tak ta by s tátou… To by bylo duo, to by bylo neskutečný," zasmál se Milan, který přiznal, že na svatbě si na otce vzpomněl a bylo mu smutno. "A nebudu lhát, samozřejmě, že na té svatbě si na to sakra vzpomenu. My jsme tam měli i pro tátu místo u toho stolu. A to je taková trošku smutnější věc…“ dodal posmutněle Peroutka.

„Já bych řekl, že taťka by byl šťastný, že já jsem šťastný. A jestli ne, tak on nemůže ani oponovat, ale to by mě naštval, kdyby nebyl,uzavřel Peroutka toto téma. Zároveň ale přiznal, že si jeho rodina takto nevěstu nepředstavovala.

Coming out

Milan je velice oblíbený zpěvák a na svých sociálních sítích má nespočet věrných fanoušků. Instagram byl také místem, kde zpěvák poprvé zveřejnil informace o své sexuální orientaci s fotkami z oné svatby s Dominikem. A jak Peroutka uvedl, důvodem jeho coming outu byl právě Dominik a to, že našel člověka, který za to stojí.

Zpěvák také vysvětlil, proč nešel s pravdou ven dříve. Jak řekl, někteří to v sobě mohou dusit až do konce života a on pouze čekal na toho pravého. "Já mám pocit, že teď, díkybohu, ve společnosti je klima, kdy ti lidé si to dovolí přiznat. Na rovinu – já bych to mohl taky zapřít. Nějak to jde vždycky. Ale když to člověk uvnitř ví, život je krátký a nestojí to za to," svěřil se.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy