Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Michal David reaguje na Ondráčkovo neurvalé chování: Odsouzení, vyvracení lží, ale i smířlivá slova pochopení

Michal David se vyjádřil ke kauze s Romanem Ondráčkem.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 58 fotografií
Vyjádření

Hudebník Roman Ondráček (57) si zadělal na pořádné problémy. Na křtu nového alba Funky 2 z dílny Michala Davida (63) agresivně napadl zpěvákovu manželku Marcelu Davidovou, kterou od sebe násilně odstrčil a pustil se s ní do hádky. Po velkém dramatu ho nakonec vyvedla ochranka ven z budovy. K celému incidentu se nyní obsáhle vyjádřil i Michal David na svém Facebooku.

Zpěvák a moderátor Roman Ondráček předvedl na křtu alba Michala Davida pořádné faux pas. Zaútočil totiž na Davidovu ženu Marcelu a následně byl z akce vyveden. Před budovou pak poskytl rozhovor redakci eXtra.cz, v němž vylíčil svůj pohled na událost.

„Já jsem na ni nezaútočil, Marcela zaútočila na mě. Já jsem tam stál, kecal jsem tam a ona za mnou přišla, dala mi pěstí do zad a řekla mi: ‚Ty jsi to tady pos*ral, ty čů*áku',“ tvrdí Ondráček. „Takže jsem ji normálně vystrčil ven a říkám jí: ‚Hele, ty Michala zabiješ'. Ano, ona mu nedá jediný den volno. Michal kolikrát i musí přelétávat vrtulníkem, aby stihl někdy dvoják. To je blázinec. Prostě ženské nesmí dělat manažerky,“ popsal Ondráček pro eXtra.cz svůj důvod pro vyvolání rozmíšky a zároveň dodal, že „každé takové buchtě říká Yoko Ono“.

Neadekvátní chování

Michal David však celou situaci vnímá zcela odlišně. Hned po incidentu se pro redakci eXtra.cz na adresu kolegy z hudební branže vyjádřil nebývale drsně a nyní se o incidentu rozepsal i na svém Facebooku. „Roman se před i po našem společném pěveckém vystoupení choval na pódiu neadekvátně, včetně hrubého urážení člena mého týmu. Vůči tomuto chování se má žena ohradila, načež ji Roman začal fyzicky napadat. Následně byl ochrankou vyveden mimo prostory akce, kde dal několik rozhovorů se spoustou nepravdivých informací,“ započal svůj příspěvek Michal David.

„Například jeho výrok, že kvůli mému křtu zrušil event za 280 000 Kč a prohlásil, že tuto sumu mu moje manželka Marcela dluží a bude to po ní vymáhat. Mluvil jsem s majitelem firmy a ten mě ujistil, že žádnou akci v pondělí 20.11. nepořádali a s R. Ondráčkem nespolupracují. Dále Ondráček prohlásil, že mi manželka, která se mi stará o celou agendu, nenechá jediný den volna. To je další jeho výmysl. Od loňského podzimu jsem hodně omezil koncertní činnost. Vystupuji minimálně, protože chci trávit co nejvíc času s rodinou na Tenerife. A tak bych mohl pokračovat,“ dodal Michal David.

Ondráček je duševně nemocný

Nakonec ale David ubral nohu z plynu a volil smířlivější slova. „Je mi velmi líto, že jsem se svou manželkou součástí této nepříjemné kauzy, protože Romana znám už dlouhá léta a cením si jeho talentu i vášně pro muziku. Jeho prezentace na mém křtu se může pro mnohé z nás zdát jako neomluvitelná. Avšak na jednu stranu mám pochopení a soucítím s jeho momentální složitou situací, protože jsem se dnes dozvěděl, že je Roman duševně nemocný. Věřím, že jeho nepřiměřené chování a lživé výroky poskytnuté médiím jsou pouze odrazem jeho současného stavu, a přeji mu brzké uzdravení,“ dodal na konec hitmaker.


Manželka Romana Ondráčka totiž přišla s informací, že její muž trpí duševní nemocí, kterou ale nijak více nespecifikovala. „Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme. Jeho chování se včera vymklo kontrole, což při jeho onemocnění bohužel není nic neobvyklého. Také není jediný, kdo v jeho branži podobným onemocněním trpěl či trpí,“ vysvětlila eXtra.cz Nina Ondráčková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy