Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Meghan má utrum: Harry má chystat nový dokument pro Netflix, jenže bez ní

Meghan Markle.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
harry a meghan

Princ Harry plánuje natočit nový dokument pro společnost Netflix a za tím účelem se chystá vrátit do Afriky, prozradil magazínu Page Six. Server píše, že Harryho potenciální africká cesta bude nevyhnutelně vnímána jako cesta ve stopách jeho matky, princezny Diany, která se krátce před svou smrtí vydala na černý kontinent, aby zde vedla kampaň proti nášlapným minám. Zatím však není přesně jasné, o čem snímek bude.

Osmatřicetiletý Harry neskrývá svou vášeň pro Afriku a jedenačtyřicetiletou Meghan tam kdysi vzal na jednu z prvních společných cest. Tentokrát by se ale do Afriky měl chystat bez manželky.

Jeden ze zdrojů uvedl, že „Harry má samozřejmě v Africe hluboké kořeny a cítí se tam jako doma“. Zasvěcený informátor z vedení Netflixu potvrdil, že jde o jeden z řady nápadů, o kterých královský pár aktuálně diskutuje. Manželé Harry a Meghan jsou totiž pod velkým tlakem, aby přišli s úspěšným obsahem pro streamovacího giganta Netflix poté, co vyšlo najevo, že jejich smlouva na podcast se společností Spotify zkrachovala.

Diana byla ve vztahu s Afrikou průkopnicí

Podle informací Page Six však kvůli probíhající stávce hollywoodských scenáristů zatím princ nemůže se svými plány pokročit. Harry se loni objevil společně s Meghan v jejich prvním a zatím jediném dokumentu pro streamovací společnost – Meghan a Harry. Ještě předtím se objevil bez své manželky v projektu Apple TV o duševním zdraví s názvem Moje neviditelné já.

Byla to právě Harryho matka Diana, kdo jako jedna z prvních osobností navázala pouto s kontinentem: jen několik měsíců předtím, než zemřela při autonehodě v Paříži, prošla s organizací The Halo Trust aktivním minovým polem v angolském Huambo. Harry se pak vydal po stopách své matky a v roce 2019 prošel dalším minovým polem v Angole.

Britský královský pár je také ve vedení skupiny na ochranu tamní přírody African Parks. Zdroje uvedly, že by se Harry pro svůj plánovaný dokumentární film mohl ponořit do národních parků kontinentu a snah o ochranu divoké přírody.

Předminulý týden navíc vyšlo najevo, že společnost Spotify vypověděla s královským párem, Meghan a Harrym, smlouvu na výrobu pořadu v hodnotě 15 milionů liber (418 milionů korun). Pokud se tedy podcast Archetypes dočká druhé řady, nestane se tak už ve spolupráci se streamovacím gigantem, píše agentura Bloomberg.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy