Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mariana Prachařová pro eXtra.cz o budoucím muži: Takhle by měl vypadat její pan Božský

Mariana Prachařová promluvila o anorexii.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
rozhovor

Herečka, zpěvačka, ale zejména influencerka Mariana Prachařová (27) se přiznala, že se jí aktuálně daří jak po pracovní stránce, tak i po té osobní. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, zda se v jejím životě objevil nový muž a jaké vlastnosti by měl ten pravý mít. 

Půvabná Mariana Prachařová nedávno sdílela příspěvek, kde také zmínila, že se jí velmi daří v osobním životě. Znamená to snad, že se v jejím životě objevil partner? "Já jsem si říkala, že si většina lidí asi pomyslí, že mám přítele, ale opak je pravdou, žádný přítel není" a vysvětlila, jak byl její příspěvek skutečně myšlený. "Myslela jsem to tak, že jsem se obklopila mou rodinou a nejbližšími. Poznala jsem i nové lidi, kteří mi i po pracovní stránce otevřeli nějaké obzory, v tomhle ohledu jsem velmi spokojená," uvedla pro eXtra.cz.

Smysl pro humor je klíč

Když žádný nový muž po jejím boku zatím nestojí, tak se alespoň svěřila, jaké vlastnosti by si přála, aby měl. "Musí mít smysl pro humor a být pohodář. Dřív jsem říkala, že by měl být potetovaný a tak dále," prozradila s úsměvem. "Ale člověk stejně postupem času sleví a uvědomí si, že ten vzhled není až tak podstatný. Důležitější je, abych si s tím člověkem měla co říct a aby z něj vyzařovalo nějaké charisma."

Mariana se narodila do známé rodiny, ovšem nepatří mezi děti osobností, které dostaly svou práci jako na zlatém podnosu, ale svou cestičku za kariérou, která ji naplňuje, si postupně vypracovává sama. Na svém Instagramu se například může pochlubit základnou již sto šedesáti tisíc fanoušků, se kterými sdílí značnou část svého života. A i v této sféře by měl dle Mariany mít její partner značné pochopení. "Musí to být kluk, který bude chápat mou práci, že mě bude třeba občas fotit a bude chápat, že zkrátka sdílím i hodně věcí na sociální sítě. Bude mít pochopení a nebude mi podrážet nohy, ale chápu, že to nemusí být pro každého chlapa zrovna jednoduché."

S odhalováním nového muže by si dala načas

Někdo odhalí svého nového partnera po týdnu, po měsíci, jiní i po delší době vztahu. Jak by to měla sama Mariana? "Dala bych si načas, nemyslím si, že je to věc, která by se měla hned objevit na sociálních sítích. Je pravda, že já tam tedy sdílím opravdu značnou část svého života, takže vím, že by to časem nastalo. Ale také chápu, že když člověk někoho má a je zamilovaný, tak tu druhou polovičku chce ukázat do světa, je to přirozené," dodala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy