Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mareš a jeho ženy: Pochlubil se malou Alex i půvabnou maminkou, která nestárne

Leoš Mareš: Pochlubil se dcerou Alex i maminkou
Zdroj: Se souhlasem Leoš Mareš
+ Dalších 6 fotografií

Moderátor Leoš Mareš (46) se pochlubil malou princezničkou Alex, ale i svojí půvabnou maminkou Lenkou, která snad nestárne. Snímek v obklopení svých lásek zveřejnil na svůj Instagram a lidé jsou nadšení: “To jsou ale krásný holky!” píší. Dle mnohých dcerka začíná být svému slavnému tatínkovi čím dál více podobná. Posuďte sami. 

Moderátor Leoš Mareš má za sebou rok, na který nikdy nezapomene. Společně s manželkou Monikou přivedl na svět dcerku Alex, a jak je zřejmé, rodičovství si oba náramně užívají. Ačkoli pro Moniku je role maminky premiérou, Leoš už dvě děti z předchozího vztahů má - nicméně dva synové, Jakub a Matěj, jsou již velcí a 100% péči rodičů už nevyžadují.

Mareš se pochlubil dcerkou i svou šarmantní maminkou

O to více si starost o malou princezničku a novou náplň života užívá nejen Leoš a Monika, ale také prarodiče. Třeba právě Leošova maminka Lenka, která rodinku před pár dny přijela navštívit. Radostnou chvíli moderátor sdílel i se svými fanoušky na Instagramu a pochlubil se nejen dcerkou, ale i právě šarmantní maminkou a několikanásobnou babičkou.

“To jsou ale krásný holky!” nebo “Máte krásnou maminku”, píší s nadšením lidé. Někteří si povšimli skutečnosti, že malá Alex začíná být svému tatínkovi čím dál více podobná.

I Monika jen září. Nedávný porod na ní není vůbec znát a vypadá zkrátka perfektně. Nutno dodat, že ani Monice "to" nespadlo jen tak do klína. Jak je zřejmé i ze sociálních sítí, formu si udržuje pravidelným sportováním, které nevynechala ani během nedávné dovolené ve Španělsku.

Leoše ještě čekají příjemné povinnosti spojené s koncem roku, opět totiž chystá Pecky.  „Loni měly Silvestrovské pecky obrovský úspěch, takže je letos budu dělat zase,“ potvrdil eXtra.cz. Lístky na tuto online show budou stát stejně jako loni tisícovku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy