Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Marek Valášek svými dluhy deptá i svou přítelkyni. Už mě to nebaví, ulevila si Stříteská

Marek Valášek dorazil v doprovodu své těhotné přítelkyně Barči.
Zdroj: Foto extra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 7 fotografií
INSOLVENCE

Marek „Datel“ Valášek je spojovaný se spoustou problémů ohledně užívání anabolik a své insolvence. Se svou partnerkou Barborou Stříteskou se zúčastnili show od The Mag, kde byla Datlova partnerka připojena k detektoru lži a vyjádřila se ohledně jeho insolvence.

Marek Valášek s Barborou Stříteskou se připravují na společné rodičovství, protože zanedlouho se jim má narodit syn. Marek má z minulosti nasekané dluhy a je v insolvenci. Partnerka Bára s tím byla konfrontovaná a vyjádřila, co si o tom myslí, na detektoru lži v show The Mag.

Barbora byla v show připojena k detektoru lži a odpovídala svému partnerovi na různé otázky. Padla otázka na jeho insolvenci. "Vadí ti moje insolvenční řízení?" zeptal se nervózně Datel partnerky. "Ano," odpověděla Barbora. "Nebaví mě to pořád už řešit," dodala. Datel se následně vyjadřuje ke svým dluhům. "Úplně to chápu, je to ztížení pro život jak pro mě, tak pro mé blízké,“ řekl.

Datel je sebestředný, myslí si fanoušci

Komentáře pod videem jdou dost tvrdě proti Datlovi. Fanouškům se nelíbí, jak sebestředný influencer je, naopak jeho partnerku si fanoušci oblíbili. "Jestli si psal Datel ty otázky, tak je vidět, jak moc je sebestředný člověk. U Báry je zase vidět, že je očividně hodný a dobrý člověk dle odpovědí... Taky mi k sobě moc nesedí," dodal jeden z komentujících. K influencerovi se vyjadřují i ženy, jak na ně působí nevyspěle. "Datel je dospělej jen v občance. Otázky na úrovni 15letého puberťáka.️ Chudák Bára.. fakt má na lepší a vyspělejší," píše jedna z žen.

Problém s justicí

Dluhy Valáška činí 2,4 milionu korun, jak jsme psali v eXtra.cz. Datel byl v minulosti před soudem, protože bylo podezření, že své příjmy nepřiznává, aby nemusel platit příliš v oddlužení. Soud mu zrušil insolvenci a přišel o možnost splatit levně dluhy pro "nepoctivý zájem dlužníka".

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy