Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Vondráčková milovala Ivetu: Bylo mi jí líto, chtěla jsem jí pomoct, vzpomíná

Lucie Vondráčková zavzpomínala na Ivetu Bartošovou.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/Herminapress
+ Dalších 8 fotografií
Vzpomínky

Na tragicky zesnulou zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) vzpomíná mnoho fanoušků i kolegů. K tomu si již zanedlouho celé Česko připomene smutné desetileté výročí od jejího dobrovolného odchodu ze života. Mnoho vzpomínek na Ivetu má také herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, jež se v novém dokumentu Málo mě znáš rozpovídala o někdejší pěvecké ikoně, ke které jako mladá dívka velmi vzhlížela. 

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) si koncem dubna roku 2014 sáhla na život, když se rozhodla skočit pod vlak v pražské Uhříněvsi, kde žila se svým manželem Josefem Rychtářem v ulici U Starého mlýna. Na zpěvačku, která zažila vrchol hvězdné kariéry i pád na samotné dno, vzpomíná řada jejích kolegů, mezi nimiž je i Lucie Vondráčková.


Hvězda seriálu Ulice poznala Ivetu v době, kdy jako talentovaná teenagerka moderovala svůj pořad. "Byla mým nejčastějším hostem, protože jak jsem ji milovala z toho dětství, tak jsem si pak v těch dvanácti letech plnila sen a vždy jsem ji zvala. Ona byla nesmírně milá a úplně naplnila moje představy z toho dětství," svěřila se Vondráčková v novém dokumentu o Ivetě Bartošové s názvem Málo mě znáš.

Smutné vzpomínky na Bartošovou

V něm se Lucie rozpovídala také o období, kdy Bartošová postupně odešla z pomyslného výsluní. "Nastal zlom, když vydala cédéčko Malé bílé cosi. Byla ostříhaná, přišla o ty krásné vlasy. Najednou se jí přestalo dařit, přestalo se o ní psát a mně jí najednou bylo líto. Mně bylo třináct let a já si říkala: 'My jí musíme pomoct.' Protože měla krásné písničky a krásně zpívala, tak jsem si ji tam zvala ještě víckrát," zavzpomínala zpěvačka, která si dobře pamatuje i na rozhovor, kdy Ivetu začaly zužovat psychické problémy.

Sagvan Tofi vzpomíná na Ivetu Bartošovou:


"Už měla ty krátké vlasy a já jsem jí chválila jeden videoklip, který jsem měla moc ráda, ale ona byla taková posmutnělá," posteskla si herečka a zpěvačka, které se momentálně náramně daří nejen v soukromém životě, ale především v profesním. Aktuálně ztvárňuje postavu Soni Čechové v seriálu Ulice a na podzim se objeví ve 13. řadě StarDance.

Jak Lucie v dokumentu odhalila, ve své kariéře prý nikdy nenarazila na špatné producenty či manažery, kteří by si ji přehazovali jako horký brambor. V tomto směru měla Iveta Bartošová opačný příběh. "Na mě si nikdo netroufl. To je mi líto, že ona si tím musela procházet," dodala na závěr Lucie Vondráčková.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy