Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Benešová přiznala spory v rodině: S manželem Tomášem Matonohou se skoro nevídají

+ Dalších 7 fotografií

Lucie Benešová si jde tvrdě za svým. Momentálně tráví většinu času prací na své vysněné roubence. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, partner Tomáš Matonoha ani děti se stavbou zpočátku vůbec nesouhlasili. Kvůli tomu, že většinu času pobývá v Jizerských horách, s Tomášem se ani nevídají. "Vydala jsem se na sólovou dráhu," říká. 

V domácnosti Lucie Benešové a Tomáše Matonohy pravděpodobně nebude vše zalité sluncem. Krásná herečka většinu času tráví v Jizerských horách, kde vytrvale dře na stavbě. S tím zprvu partner ani jejich děti vůbec nesouhlasili. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, kvůli tomu se s Tomášem pomalu ani nevídají a mají manželství spíše na dálku.


Lucie se v poslední době s Tomášem příliš nevídá. "Já jsem se teď dala na sólovou dráhu, to přiznám. Buduji roubenku a plním si mé sny. Chtěla jsem postavit roubenku a jsem tam většinu času. Tomáš na to není a nemůže ani časově. Vzala jsem si to na bedra já. Kdo stavěl, tak ví, že to zabere dost času. Věnuji se hlavně stavbě," popisuje.

Lucka se dostala do sporů s rodinou

Vzhledem k tomu, že Lucka tráví většinu času prací na stavbě, dostala se do sporů se svou rodinou. "Je pravda, že mi to rozmlouvali. Rozmlouvalo mi to hodně lidí, ale teď už se naštěstí snad přestali bát a věří, že to zvládnu," vysvětluje. "Já jsem i hrozná velitelka, takže musí být po mém," dodává se smíchem.


Pořádné trable ji navíc čekají s dcerou, která vstoupila na práh puberty. "Já mám dvanáctiletou dcerku, Štěpánovi je 18. Musím s nimi ještě hodně být. U dcery nám začíná pubertička, tak doufám, že to zvládneme. Já se vždycky divím, jak moc je to dítě jiné a jak moc se změní. Vždycky se divím, ale naštěstí to vždycky přejde. Pár let a budeme ji mít zpátky," doufá krásná herečka.

Když zrovna nepracuje, snaží se trávit čas se svými vnoučaty. Pouze před dvěma měsíci se stala již dvojnásobnou babičkou. "Jsou jí dva měsíce. Jsme spolu v kontaktu každý den. Těším se, až trochu vyroste, až je potom budu mít obě dvě," rozplývá se. Roli babičky si užívá plnými doušky. "Jako babička můžete dítě vrátit, když jste vyčerpaní. Jsem určitě ten rozmazlovací typ, nejsem vůbec přísná," směje se.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy