Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Leoš Mareš od hlavy k patě v luxusu: Oblékl sametový komplet od Prady za skoro sto tisíc

Leoš Mareš na akci i zpíval.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 14 fotografií
Luxus

O Leoši Marešovi (47) je známo, že se vyžívá v luxusu. Moderátor si spolu s manželkou Monikou Marešovou rád dopřává zejména drahé a kvalitní kousky od módních návrhářů. Na uvedení novinky „Banány v čokoládě,“ kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, Leoš dorazil celý oděn v outfitu od Prady, který na oficiálních stránkách stojí necelých sto tisíc korun.

Marešovi jsou stylový pár, to se jim rozhodně nedá upřít. Leoš i Monika pravidelně nakupují v módních buticích a šatník doplňují o luxusní kousky za desetitisíce.

Tentokrát Leoš na uvedení nové sladkosti ‚Banány v čokoládě‘ dorazil do Českého muzea hudby na pražském Újezdě sám. Na sobě měl tmavě modrý sametový komplet od italské značky Prada. Bunda s našitým logem značky stojí na oficiálních stránkách 58 tisíc korun. Kalhoty pak 31 700 korun. Na fotky z akce od reportérů eXtra.cz se podívejte v galerii.

Nákupy v buticích a dovolené

Záliba v módě dvojici rozhodně spojuje. Není to tak dávno, co moderátor sdílel na svém Instagramu fotku, na níž sedí s úsměvem na rtech v jednom z butiků, a k tomu napsal: „Já to sezení v obchodě a čekání na to, v čem zase přijde, miluju...“

Marešovi navíc nedávno odjeli na dovolenou do luxusního letoviska v Ománu. Kromě spokojených rodinných fotek ukázal Leoš také svůj pekáč buchet, což některé fanynky pořádně rozžhavilo. Pecková postava, chlape. Klobouk dolů na to, kolik ti je, ale nepřežeň to, ať za chvilku nejsi hezčí než tvoje žena,” napsala Markéta. Zatímco většina si pokojně stárnem, u Marešů svítí buchty na terase,“ okomentovala Kateřina.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy