Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Trápení Lady Dee. Hvězda filmů pro dospělé chtěla dceru do výhradní péče, u soudů tvrdě narazila

+ Dalších 7 fotografií

Lady Dee to v poslední době pořádně schytala. Na sociálních sítích se do ní lidé pustili kvůli výchově její malé dcerky a kritikou nešetřili. Jak ovšem kráska přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, hejty ji netrápí a ví, že se o svou ratolest stará nejlépe, jak to jen umí. Co ji trápí, je to, že její bývalý partner trvá na střídavé péči, ačkoli ona by měla zájem o výhradní péči. 

Bývalá pornohvězda Drahomíra Jůzová alias Lady Dee si odskočila od mateřských povinností a vyrazila si na akci od Playboye. V poslední době se stala terčem kritiky, a to právě kvůli výchově její malé dcerky. Lidé ji kritizovali za to, že dceři nedává dostatečnou péči a nestará se o ni tak, jak by měla. Jak ovšem prozradila kráska v rozhovoru pro eXtra.cz, pro dcerku by se rozdala.


S kritikou si nikdy těžkou hlavu nedělá a k nesdílení fotek její dcery má racionální důvody. "Tohle jsou komentáře lidí, kteří doma nemají co dělat a nudí se. Reagovala jsem tak, že jsem matka a mohu si tam dávat, co chci. Já tam nechci sdílet svoje dítě kvůli nějakým úchylákům. Jednou za čas tam dám dceru, ale to, že ji tam nedávám, tak neznamená, že se o ni nestarám. Mám ji doma a mám ji v péči, máme s tatínkem střídavou péči," říká rázně.

Expartner výhradní péči zamítl

Trápí ji zcela něco jiného, původně chtěla dcerku do své výhradní péče, což její expartner zamítl. "Máme to teď tak, že týden ji mám já a týden ji má tatínek. Já jsem určitě chtěla výhradní péči, ale tatínek to chce takhle. Já musím také nějak reagovat," prohlásila smutně. Otcem jejího dítěte je Mexičan Omar, se kterým to vypadalo na velkou lásku, nakonec se však jejich cesty rozdělily.


I přesto, že by Lady Dee měla raději dceru ve výhradní péči, se svým bývalým partnerem se zejména kvůli malé snaží vycházet. "Máme dobrý vztah. Udržujeme ho hlavně kvůli ní, a to je to nejdůležitější. Hlavně ať se lidi nebojí, já dcerku mám," zakončuje se smíchem na slavnostní večeři pořádané pro porotce Playboye, kteří vyberou zbrusu novou playmate.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy