Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krézlová odhalila pozadí Johančina vypadnutí: Radila jsem jí dobře, ona neposlechla, říká

Karolína Krézlová promluvila o odchodu Johany Fabišíkové.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 7 fotografií
Vyjádření

Finalistka letošní řady Survivor, Karolína Krézlová, čím dál víc rozděluje diváky na dva tábory. Přestože jí na začátku reality show lidé nedávali moc šancí na výhru, tak se jí podařilo probojovat až do finále. Místo ní si tam však velká část diváků představovala poslední vypadlou soupeřku Johanu Fabišíkovou, která pohořela v duelu. Karolína nyní na svém Instagramu sdělila více detailů o jejím odchodu. I to, jak se do poslední chvíle starala právě o Martina, který ji vyřadil. 

Herečka Karolína Krézlová předvedla snad svůj nejlepší herecký výkon vůbec. V reality show Survivor se díky svým přetvářkám a intrikám dostala až do samotného finále. Byla jedna z mála, která zradila svou barvu kmene a přesedlala k barvě druhé. Po sloučení už tak bylo jasné, že kope za modrý tým bývalých Rebelů.

Do něho patřila Johana Fabišíková a technik Martin Konečný, kteří ačkoliv měli možnost zamíchat kartami, tak se na poslední kmenové radě dohodli, že napíšou toho druhého. Toto rozhodnutí jim vlastně podrazilo nohy a oba se proti sobě utkali v duelu. Na lavičku pro porotu nakonec odešla Johana, která prohrála souboj s někým, kdo na ostrově trpěl s hemeroidy. Proto se nemohl účastnit soubojů o individuální imunitu.

Karolína o detailech odchodu Johany

Dalo by se říct, že Martin Johaně tak trochu vrazil kudlu do zad. Protože to byla právě ona, kdo mu na ostrově v poslední době pomáhal s ohledem na jeho zdravotní stav. Dokonce ho i na předchozí bývalé kmenové radě zachránila skrytou imunitou. A právě to Karolína Krézlová nyní podrobně popsala na svém Instagramu.

„Johanko, byla jsi spojenec v posledních dnech a Tvůj odchod bylo těžké sledovat. Sice nám to chvíli trvalo, začít si věřit, a musely jsme si počkat na ten správný čas začít hrát spolu (i když přechod do vaší aliance nebyl nejjednodušší), ale jsem ráda, že ty poslední dny byly právě s Tebou! Uvnitř jsem tušila, jak moc Martin každým dnem sílí. A ráno před duelem jsem Ti řekla, ať se o něj tolik nestaráš, že Tě pak porazí. Ty jsi ale dala na dobré srdce a pomáhala mu ve všem. Respekt za to, byla jsi silná bojovnice a dostat se takhle daleko je úžasný výkon,“ napsala Karolína k příspěvku.

Vlna hejtů

Ačkoliv se Karolína probojovala do finále, tak u obrazovek moc podporovatelů nemá. Ještě více hejtů od sledujících dostala poté, co se ukázalo, že si na ostrově jako jediná chodila pro jídlo, zatímco ostatní hladověli. Potvrdil to i sám moderátor Ondřej Novotný. „Určitě jsem podezření měl a myslím si, že se to dělo. Ale je třeba říct i to bé. Celý Survivor je souboj mezi produkcí a soutěžícími. Všichni ti, kdo to říkají, tak by si měli zamést před vlastním prahem, jestli oni byli vždy stoprocentní,“ řekl Novotný pro eXtra.cz.

Spoustu hejtů převážně dostává na sociálních sítích. „Doufám, že vás tam Tomáš za tu faleš vystřílel,“ napsal do komentářů jeden z haterů. Karolína se ale nenechala rozhodit. „Bohužel mu produkce zamítla žádost na použití brokovnice, tak mi alespoň dal mikinu a těšíme se na náš společný oběd,“ zareagovala herečka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy