Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kozma se pokusil vyloupit Kazmův trezor. Pohořel, šance na miliony mu ale zůstala

+ Další 4 fotografie

I nezdolný dříč, jakým je zápasník David Kozma, se pokusil přijít k penězům snadnou cestou. Zajel totiž na holešovické výstaviště, kam Kamil Bartošek alias Kazma vystavil trezor s milionem dolarů, a zkusil své štěstí. Dveře sejfu sice nepovolily, ale Kozma si z toho těžkou hlavu nedělal. Jak prozradil ve videu poskytnutém redakci eXtra.cz, věří, že si na miliony přijde v evropské lize mistrů v MMA, Tipsport Gamechangeru. 

Kazma milion nabízí, jeho skoro jmenovec Kozma zase o něj usiluje. Zápasník David Kozma tak zkusil své štěstí a na čtyřkolce zajel na holešovické výstaviště v Praze a pokusil se vyloupit trezor s milionem dolarů, který tam umístil právě slavný bavič Kamil Bartošek. Ke zklamání Růžového pantera, jak si bijec přezdívá, se pohádkové výhry nedočkal. "Hezký, ale já si ty peníze jdu vyhrát radši sám," nevěšel bojovník hlavu ve videu, které organice Oktagon MMA poskytla redakci eXtra.cz.

Kozma si totiž může své miliony vybojovat, neboť je účastníkem Tisport Gamechangeru, pyramidy nejlepších evropských zápasníků, kterou vede organizace Oktagon MMA. A celková dotace? Milion eur! Právě pro svůj podíl si Kozma půjde již 16. 9., kdy ve Frankfurtu nastoupí do semifinále soutěže. Pokud zvítězí a triumf zopakuje i ve finále, může si přijít na 7 milionů korun.

S výhrou má Kozma velké plány

Co by výhra takové částky pro Kozmu znamenala? "Zkrátka dárek za celý ten náročný rok. Válení u moře naprosto zbožňuju. Ideální varianta je all inclusive hotel, odpočinek v resortu, popíjení pivíček a pojídání zmrzliny. Tohle já můžu. Nejlépe žádné velké cestování, protože po zápase opravdu vyhledávám maximální oddech. Takže něco takového bych si poté rád dopřál," řekl v rozhovoru pro deník.cz.

Kozmovi se ve Frankfurtu do cesty postaví UFC veterán Bojan Veličkovič, který je už řadu let stálicí Oktagonu. Právě v něm se už s Růžovým panterem před několika roky střetl, když se ho snažil sesadit z trůnu welterového krále, avšak neuspěl a po čtyřkolové bitvě padl. Dlužno dodat, že tehdy bral zápas takřka na poslední chvíli. Nyní touží porážku českému reprezentantovi oplatit a šance má vysoké. Bojuje se totiž jen na tři kola, a jak je u Kozmy zvykem, ten těží především ze své fyzičky, která je největší výhodou právě v titulových bitvách na pět dějství.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy