Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kopačky od Agáty a ztráta moci i pověsti: Ze Soukupa je hromádka neštěstí, říkají přátelé

Jaromír Soukup od doby, co dostal kopačky od Agáty Hanychové, hrozivě sešel.
Zdroj: Se souhlasem Clash of the Stars, Renata Bušková/eXtra.cz / koláž eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
PROMĚNA

Ze sebevědomého podnikatele hromádka neštěstí? Vypadá to tak. Jaromír Soukup (54) se může snažit, jak chce, ale to, co má vepsáno ve tváři, a sice čiré neštěstí a neskonalý smutek, nijak neskryje. I podle zpovědí jeho přátel pro eXtra.cz, kteří s ním měli možnost mluvit v poslední době, je z něj zničený člověk.

Jaromír Soukup: Smutná proměna

Někdejší úspěšný mediální podnikatel Jaromír Soukup občas působil až arogantně, ale lidé okolo to brali s úsměvem, protože to k úspěšnému muži, který dokázal vybudovat řadu velkých firem, zkrátka patří.

Jistá samolibost, sebedůvěra, někdy až bezbřehé sebevědomí (Soukup si například dodnes myslí, že je skvělý moderátor, nikdo ho nepřesvědčí o opaku), to s tím souvisí.

Pozlátko úspěchu je pryč

Jenže pak se staly dvě věci: z nějakého záhadného důvodu rozfofroval obrovské peníze ze svých opravdu úspěšných společností a zadlužil je tak, že ho to letos dostihlo. Těsně před krachem z něj byla chodící troska, těžce vystresovaný muž, který už nevěděl, kudy kam.

Od toho mu jako zázrakem pomohlo spojení s firmou likvidátora krachujících firem Jana Čermáka, který chce třeba TV Barrandov zachránit, zvýšit jí sledovanost a pak ji Soukupovi pod nosem prodat a vydělat na tom balík.


Ponižující kopačky a zbědovaný Jaromír

Ještě přišel další den, který formoval Soukupův následující stav: to si na Instagramu přečetl, že mu Agáta Hanychová dává kopačky. Takové ponížení! Veřejně ho poslat k šípku!

Jaromír Soukup od té doby jak v televizi, tak všude, kde se objeví veřejně, působí zbědovaně. Neštěstí, které se mu zračí ve tváři, nedokáže skrýt, i když hraje, jak je v pohodě. Pořád to tam zůstává.

A podle jeho přátel je jeho pošramocená psychika a proměna osobnosti poznat na první pohled i při osobním styku.

„Jarda se strašně, ale strašně proměnil. Hned jsem ho ani nepoznal. Je roztěkaný, utrápený, nic ho netěší, umí mluvit už jen o Agátě a o televizi. Strašně ho pálí ztráta vlivu, moci, jako by se cítil hrozně ponížený,“ sdělil eXtra.cz jeden z kamarádů, podobně mluví i další.

Jaromír Soukup v době, kdy si užíval slávu po boku Agáty:


Soukup přišel o moc

Pro muže Soukupova ražení by opravdu mohlo být nepříjemné ztratit otěže a přestat mít vliv nad tím, co tak dlouho budoval. Je zvyklý lidi úkolovat, ba komandovat, rozkazovat jim. A to mu nyní může chybět, když má partnera, který vše přebírá, aby mohl vést TV Barrandov lépe.

Těch několik přátel Jaromíra, které se nám podařilo najít, pevně doufá, že jejich kámoš najde brzy nový smysl života, když už ztratil veškerou mediální moc, a že se otřepe a bude z něj zase starý dobrý kámoš. I se všemi svými chybami.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy