Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Klusovi si splnili další dva sny: Královský dětský pokojíček má bunkr i nebesa pro princezny

Klusovi ukázali další detail nového bydlení.
Zdroj: Se souhlasem T. Klusové / koláž eXtra
+ Dalších 7 fotografií
galerie

Písničkář Tomáš Klus (34) si se svou půvabnou manželkou Tamarou (32) pořídili po letech práce svůj dům snů, kam se již nastěhovali i s jejich třemi dětmi. Prostřednictvím sociálních sítí do jejich soukromí nechali nahlédnout a ukázali, jaké pokojíčky jejich děti obývají.

Tomáš Klus se s manželkou Tamarou přestěhovali po šesti letech práce do velkého rodinného domu, který si pořídili uprostřed přírody, kde mají moře klidu.

Další dva sny se staly skutečností

Několik příspěvků o jejich snovém bydlení již sdíleli, tentokrát se rozhodli, že nechají fanoušky nahlédnout do jejich království o něco detailněji a ukázali krásný dětský pokojíček Jenůfky, Alfréda a Josefínky.

"Několikaleté čekání mělo opravdu smysl a my s Tomem jsme si skrze naše děti splnili naše dětské sny o postelích s nebesy (můj sen) a postel jako bunkr (sen Toma)," prozradila Tamara, která popsala detaily celého pokojíčku. "U Jenůfky jsme nechali vyrobit jen 'nebesa' a do pokoje dali naše starší letiště. Vypadá to také skvěle a je to ve stejném duchu jako u Jos a Alfa."

"Tak pokud řešíte postýlky pro vaše malé zázraky, posílám inspiraci od nás. A pokud si to můžete jen malinko dovolit, myslete na české řemeslníky a české firmy... je jich spousty a zaslouží si naši pozornost a úctu," vzkázala Tamara svým sledujícím.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy