Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kluk, nebo holka? Dominika Myslivcová se konečně dozvěděla pohlaví miminka

Je to chlapeček! Dominika s přítelem Zdeňkem na baby shower párty.
Zdroj: se souhlasem Dominiky Myslivcové
+ Dalších 6 fotografií
Radost

Konečně je to venku! Influencerka Dominika Myslivcová se dozvěděla pohlaví miminka, které čeká se svým přítelem Zdeňkem. Pro eXtra.cz se před časem svěřila, že by si trochu více přála holčičku, zatímco její partner se přikláněl na stranu syna. A nakonec se dočkal, jak je patrné z Instagramu Myslivcové. 

"Já si hlavně přeju zdravý dítě, to je úplně nejdůležitější, ale kdybych si mohla vybrat, tak jsem si celý život přála takovou tu malinkou princeznu, takže bych si přála holčičku, ale je mi to úplně jedno. Přítel doufá, že když se objeví modrá barva, že nebudu nešťastná, ale to samozřejmě nebudu," řekla pro eXtra.cz Dominika Myslivcová před pár dny na akci, kde pro budoucího potomka pořídila luxusní kočárek

A vypadá to, že přítel Zdeněk bude mít opravdu velkou radost, na včerejší baby shower party totiž vyšlo najevo, že Dominika čeká chlapečka. Akci organizovala právě kamarádka, která na rozdíl od rodičů znala pohlaví miminka už několik dnů předem. Influencerka radostné zprávy sdílela na svém instagramovém profilu.

Na hejty je připravená

Dominika se pomalu připravuje na to, že ne všichni lidé na sociálních sítích budou mít pro její rodinné štěstí pochopení. "Na to, že budou hejtovat moje dítě, se připravuju psychicky nejvíc, protože můžu říct, že když někdo hejtuje mě, tak už to se mnou nic moc nedělá, ale když někdo hejtuje moji rodinu, přítele, nebo potom moje dítě, tak to asi ponesu hodně špatně a jsem sama zvědavá, jak se k tomu budu stavět," posteskla si blondýnka, která má zálibu v luxusu.

A právě záliba Myslivcové ve drahých věcech je to, co řada hejtrů nemůže vystát. Miminku, které je na cestě, například nedávno pořídila kočárek značky Dior za 170 tisíc korun. "Dostala jsem velkou bídu. Nechci říct, že jsem to nečekala, ale nečekala jsem až takovou bídu," prozradila eXtra.cz nastávající maminka. Proti tomu je už ale obrněná. Tak snad se odporné komentáře vyhnou alespoň jejímu synovi.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy