Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kazma odhalil trezor s milionovou výhrou. Na pražském Výstavišti ho hlídá ozbrojené komando

+ Dalších 21 fotografií

Dnes měli první soutěžící možnost zadat složité heslo a dostat se k částce ve výši jednoho milionu dolarů, kterou známý bavič Kamil Bartošek alias Kazma umístil do sejfu na pražském Výstavišti. Na průhledný box hlídaný ozbrojenými těžkooděnci se přišla podívat i redakce eXtra.cz.

Ozbrojená ochranka

Další zběsilý projekt, který má na svědomí Kamil Bartošek alias Kazma, opět zvedl ze židle i ty nejlínější občany naší republiky. Kdo by si nechtěl přijít na pohádkovou výhru ve výši jednoho milionu dolarů, kterou moderátor a jeho tým slibuje komukoli. Stačí jen rozluštit šifru a sejf obsahující dvaadvacet milionů korun může být váš.

Když redakce eXtra.cz v úterý večer trezor na Výstavišti odhalila, dělil box od okolního světa jen provizorní plot oblepený černou páskou. Dnes už je ale všechno jinak. Průhlednou bednu, uvnitř které mohou kolemjdoucí na vlastní oči vidět celou výhru vyskládanou v jednotlivých balíčcích bankovek, nyní hlídá po zuby ozbrojená ochranka.

Jednotliví soutěžící, kteří podle pravidel uvedených na webových stránkách Kazmovy soutěže musí být starší osmnácti let, už během dnešního dne k sejfu zamířili, vedeni touhou si finančně dost polepšit a nějaký ten pátek se vykašlat na práci a užívat si výhody života milionáře.

Pravda nebo fikce?

Vzhledem k tomu, že na zadání deseticiferného hesla a tím i otevření trezoru máte jen jeden pokus, je otázkou, jak dlouho zůstane neotevřený. Pokud by totiž chtěl soutěžící získat další kartičku a s ní i další možnost stát se majitelem milionu dolarů, musí si znovu koupit lístky na Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie. Takže na celé soutěži možná bavič nakonec vydělá víc, než kolik činí samotná výhra.

Zajímalo by nás, jaká by nastala situace, kdyby se někdo pokusil zámek hacknout, průhlednou bednu rozbít nebo uchýlit se k jinému podvodu. Vzhledem k tomu, že skleněnou krabici plnou peněz hlídá ochranka, která drží v rukou střelné zbraně, je otázkou, zda by na takového podvodníka vystřelili, nebo jak by situaci řešili. Je tu samozřejmě i další možnost, že se klidně může opět jednat o nějakou "kazmovinu", peníze nemusí být pravé a ten, kdo prolomí složitou šifru, nakonec zapláče.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy