Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kazma konečně vyřešil, co udělá s milionovou výhrou. Celou ji vyhodí do oblak

Peníze od Kazmy se zatím nebudou hýbat.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 5 fotografií
KAZMA

Kazma odhalil plán B, peníze poprší z nebes. Kamil Bartošek nedávno rozjel druhé kolo hry o milion dolarů poté, co trezor na pražském Výstavišti zůstal nedotčený. Dva měsíce po premiéře očekavaného filmu Onemanshow: The Movie Kazma konečně na svém Instagramu dospěl k rozhodnutí, co se s penězi stane. Zelené bankovky shodí z nebe, poté to už bude pouze na lidech. 

Bavič a moderátor Kamil Bartošek, známý víc jako Kazma, na svých ostře sledovaných sociálních sítích konečně oznámil dlouho očekávanou informaci. Ti, kteří stále prahnou po 22 milionech korun, mají nyní šanci si pro ně zajít.

"Dostali jsme od vás spousty nápadů, co bychom měli s těma prachama, co nikdo nevyhrál, udělat. Nejčastěji jste nám psali tyhle tři věci: abychom někomu pomohli a dali ty peníze na něco dobrýho, abychom je rozdělili mezi hráče, kteří hráli naši hru, abychom z těch peněz udělali nějakou další show. Tak jsem přemýšlel, co s tím, a pak mě napadlo, že bychom mohli všechny tyhle tři věci spojit dohromady,“ řekl Kazma ve videu, které koluje po sociálních sítích.

Diváci vyzvali Kamila, aby obnos peněz věnoval malému Martínkovi, jehož příběh obletěl Česko. "Martínek už svoje peníze naštěstí má, ale na Doniu jsou další stovky příběhů, které by si zasloužily naši pozornost,“ vysvětlil Kazma, který inspiraci od fanoušků přece jen načerpal.


Kazmův specializovaný tým poté vytvořil nálepky v podobě QR kódu, jež odkazují na různé příběhy lidí z Donia, kteří potřebují finanční pomoc. Každý by měl být nastaven na 22 korun - což je hodnota jednoho dolaru. "Kódů jsme vytiskli milion a nalepili jsme je na každou bankovku. Aby každá z nich měla smysl, aby každá nesla příběh někoho, kdo ji potřebuje. Jak velký smysl budou dohromady mít, o tom rozhodnete vy,“ informoval Kazma o svém rozhodnutí.

Zelený déšť

Peníze by měl Kazma podle svých slov uložit do stejného kontejneru, který jsme mohli vidět ve filmu. Vrata by se poté měla zespodu otevřít a lidé by si měli nabrat, kolik unesou. Avšak pouze ti, kteří si, jak jsme již psali, aktivovali kartu. "Během pár dní se někde nad Českou republikou vznese nákladní vrtulník. Bude mít pod sebou kontejner, ve kterém je jeden milion dolarů v jednodolarových bankovkách. Ten kontejner má zespodu obří vrata. A v jeden jedinej okamžik se vrata toho kontejneru někde nad Českou republikou otevřou. Kdy a kde se tak stane, se pár hodin dopředu dozvědí jen ti, kteří si aktivovali kartu,“ oznámil bavič.

Rozhovor s Kamilem Bartoškem alias Kazmou


"Všechno, co si nasbíráte, je vaše. Co s tím uděláte, už necháme na vás.“ dodal Kazma. Zda se k sobě lidé v takové situaci budou chovat ohleduplně, to se dá jen těžko předvídat. Někteří fanoušci však mají jasno a hon za penězi za své zdraví měnit nehodlají. "To je zase kravina," stěžuje si na sociálních sítích jeden z fanoušků. "Zafouká vítr a na zemi se bude válet zmáčený, potrhaný a pomačkaný bordel, gratuluji, skvělý nápad," kritizuje další. Jiní byli ale z rozhodnutí Kazmy nadšeni, dlužno dodat, že většina.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy