Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Expartnerka miliardáře Chlada s obřím výstřihem i Felixova múza Dragounová. Silikonové krásky na slavnostní otvíračce

Lia Kees ukázala silikony, Lenka Dragounová zase své dlouhé nohy. Prsaté krásky na slavnostní otvíračce
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 34 fotografií
večírek

Co má společného podnikatelka Lenka Dragounová, modelka Lia Kees a herečka Kateřina Bláhová? Všechny tři jsou nejen pořádně žhavé, ale společně se objevily i na otvíračce nové pražské restaurace, kde si ihned ukradly veškerou pozornost. Zejména Kees odzbrojila hosty z řad pánského pokolení, a to především díky vyzývavému dekoltu. Na místě nechyběla redakce eXtra.cz. 

Slavnostní otevření pražské restaurace Asian Fusion oplývalo známými osobnostmi i slavnými kráskami. Na akci přišla například nápaditě oblečená herečka Kateřina Bláhová, známá ze snímků jako Stáří není pro sraby či Modrý tygr. Dorazila v celočerném outfitu, kterým zaujala a v němž vyzdvihla své křivky.

Na místě nechyběla ani podnikatelka a múza řady slavných mužů Lenka Dragounová. Česká podnikatelka se rozhodla vyrazit do společnosti stylově. V koženkových šatech vyniklo její umělé poprsí, což jí přineslo nesmírnou pozornost zejména pánského publika.

Doporučené video: Lenka Dragounová v rozhovoru pro eXtra.cz.

Lia Kees hvězdou večera

Když už je řeč o pánském publiku, to šlo do kolen při pohledu na Liu Kees. Bývalá partnerka miliardáře Richarda Chlada přišla v šatech s obrovským výstřihem, v nichž ukázala svůj nadupaný dekolt. Jak zachytil přítomný fotograf eXtra.cz, hosté, kteří se s modelkou dali do řeči, se jí jen stěží zvládli koukat do očí.

Mezi hosty se objevila i Lela Ceterová s manželem Karlosem Vémolou. Influencerka však možná leckoho zarmoutila, protože se držela svého nedávno nastoleného trendu a její poprsí zůstalo zahaleno, což mimochodem většina jejích fanynek kvituje. V černých šatech přesto ukázala aspoň dlouhé a štíhlé nožky.

Kdo dál dorazil a komu to nejvíc slušelo? Na to se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy