Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sporné rozhodnutí Ondřeje Novotného v Survivoru. Mé vypadnutí bylo nefér, tvrdí Kateřina a ukazuje na moderátora

+ Dalších 23 fotografií

Účastnice reality show Survivor Kateřina Balounová na opuštěném ostrově v Dominikánské republice dlouho nepobyla. V náročné soutěži se připojila ke kmenu Titánů, ale nepodařilo se jí vybudovat pevná pouta s ostatními členy. I když to možná pro diváky vypadalo, že excelovala, nakonec i tak šla domů. Osudným se jí stal duel s topmodelkou Denisou Dvořákovou, který se jí ale zdál nefér, jak prozradila v pořadu eXtra Host.

Influencerka Yenifer Cao poslala do duelu Kateřinu Balounovou spolu s topmodelkou Denisou Dvořákovou, která první jmenovanou nakonec porazila a tím jí navždy znemožnila stát se vítězkou nejdrsnější světové reality show Survivor. Pro Kateřinu byl tento duel velkým překvapením, neboť na kmenové radě nezaznělo její jméno ani jednou.

Kateřina byla vyřazena ze soutěže po nečekané porážce v duelu s topmodelkou Denisou, což bylo pro ni nepříjemné překvapení. Navíc si myslí, stejně jako velká část diváků, že její soupeřka zvítězila neprávem. Duel totiž spočíval v postřehu a v tom, kdo dá první ruku na předmět, za což ale Ondřej Novotný přidával body Denise, byť ze záběrů to vypadalo, že Katka byla rychlejší.

"Já jsem koukala na Ondru, jestli to myslí vážně, těžko říct, to by chtělo vidět zpomalené záběry," uvedla nejistě v pořadu eXtra Host. "Dvakrát jsem si říkala, že je to takové nefér," dodala. I přesto se však rozhodla neprojevit nevoli vůči Ondřejovi. "Ono je těžké se s Ondrou i hádat, on je takový svérázný," prohlásila s úsměvem, že prohru tedy se ctí přijala.

Nepochopení fanoušků vyvolalo i rozhodnutí kmene Titánů poslat do duelu Kateřinu místo Ornelly, která už dlouhou dobu skučela, že chce domů. Kateřina si sama myslí, že kdyby byla v kmenu Lovců, měla by větší šanci na postup. "V kmenu Lovců jsou lidé, kteří tam chtějí být, mají toho sportovního ducha, a myslím si, že by to bylo určitě lepší," míní.

V kmenu Titánů byla hlídaná

Zároveň kritizovala atmosféru v kmenu, měla pocit, že se s ní nikdo nesměl bavit. “Když jsem tam byla poprvé, ten první den, tak já jsem třeba za někým šla a Yenni tam hned byla a ptala se, o čem se bavíme,” řekla s tím, že si připadala hlídaná. “Tady šlo o to, že Adéle teklo už do bot, a ona za mnou šla a říkala: ‘Hele, tak koho budeš psát?’ a já jsem už měla tu informaci, že budu psát jí, ale neřeknu jí to takhle do obličeje a říkám: ‘Hele, ještě nevím, ale za mě bude silná hráčka Yeni’ a ona to překroutila a běžela za ní,” vyprávěla nechápavě.

Celý rozhovor s Kateřinou Balounovou si můžete přehrát zde:

Přestože byla vyřazena, dočkala se Kateřina podpory od fanoušků. "Četla jsem hodně, že vyhodili nesprávnou, že tím oslabili ten kmen. Potěšilo mě to," prohlásila s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy