Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karlovarská jízda Leo Beránka a jeho o 43 let mladší Kačenky. Alkohol teče od rána, v noci se obnažují v Puppu

Leo Beránek starší a jeho o 43 let mladší partnerka ovládli karlovarské bary.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Renata Bušková/Jiří Masojídek
+ Dalších 22 fotografií
Dovádění

Leo Beránek a jeho o 43 let mladší partnerka Kačenka sice vůbec netuší, jaké filmy se v rámci filmového festivalu v Karlových Varech promítají, s přehledem vám ale vyjmenují nejlepší místní nalévárny. Podle zjištění eXtra.cz je totiž jejich plán zcela prostý. Od rána vysedávají v kavárně nedaleko hotelu Pupp a pijí víno, se soumrakem pak zmizí v jednom z přilehlých barů, odkud vycházejí až s rozbřeskem. 

S filmovým průmyslem sice nemají nic společného, nechybějí ale na žádném večírku. Řeč je o Leo Beránkovi starším a jeho o 43 let mladší partnerce Kateřině, která ho doprovází na každém kroku. Jejich program je prostý, přitom však velmi náročný.

Beránek od rána ovíněný

Spí, dokud se neprobudí, a pak se hned přesouvají do jedné ze svých oblíbených restaurací, kde už se jim chladí několik lahví vína. Tam zůstávají, dokud není čas přesunout se dál po kolonádě. A neexistuje snad večírek, na který by neměli pozvánku.

Jejich kroky ale zpravidla končí v útrobách Grandhotelu Pupp, kde finišovali i v noci ze čtvrtka na pátek. A z námi pořízených snímků je zřejmé, že se den vydařil a Leo s Kačenkou odcházeli spinkat v dobrém rozmaru.

Svlékačka v Puppu

Movitý podnikatel, který by mohl dělat reklamu na dokonalé opálení, a jeho mlaďounká partnerka, které se nad ránem drala ňadra z miniaturních šatů, totiž předvedli před zraky našich fotografů show s partou přátel, kdy se navzájem objímali, svlékali a pusinkovali, až nebylo jasné, kdo ke komu patří.

Polosvlečený byl i sám Beránek a s ohledem na to, že jeho partnerka držela v ruce láhev šumivého vína, bylo zřejmé, že noc ještě pro tuto partu nekončí. Sami se ale podívejte na fotografie, které nepotřebují větší komentář.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy