Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Karlos milenku nemá a ten počet telefonátů taky nesouhlasí: Rika Fane rozprášila obranu Ceterové

+ Dalších 5 fotografií

Hana Džurbanová alias Rika Fane promluvila o milostném románku s Karlosem Vémolou. V pořadu eXtra Host se rozpovídala o tom, jak to celé bylo! Popsala nejen průběh seznámení se zápasníkem, ale prozradila i to, že o zahýbání svého muže měla vědět i samotná Lela. Ta Riku dokonce několikrát kontaktovala, ale v pozdějším vyjádření celou situaci označila za pseudokauzu a za vymyšlenou. 

I když Lela Vémola Ceterová tvrzení o tom, že ji byl Karlos opět nevěrný, zásadně odmítá a dokonce se svého manžela veřejně zastala na sociálních sítích s tím, že vše označila za “pseudokauzu”, z mnoha stran nyní vyplývá, že o zahýbání měla delší dobu vědět.

Lela o nevěře věděla

Údajně “vymyšlený” románek Karlose Vémoly a mladé Hany Džurbanové alias Riky Fane má další zajímavé pokračování. Rika se rozhodla o všem veřejně promluvit a redakci eXtra.cz poskytla velmi otevřený rozhovor, kde objasnila i informace, za kterými dosud stály otazníky. Rozpovídala se o celém průběhu seznámení, o tom, jaký je Karlos milenec, ale prozradila i to, že Lela o nevěře věděla.

Lela milenku několikrát kontaktovala

Lela totiž měla Riku několikrát kontaktovat, poprvé se na ni telefonicky obrátila s dotazem: “Proč ti můj muž koupil medvěda?”, jak Rika prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. Zmíněného plyšáka od Karlose Hana dostala k svátku. “Karlos mi třeba řekl, že Lela si myslí, že spolu něco máme,” dodává.

“Kontaktovala mě, nejvíc mi psala v tu dobu, kdy se provalily ty fejk profily, který jí psaly pod její příspěvky na Instagramu. Strašně mě prosila, ať to zablokuju, že takové věci se nemohou dostat ven, protože tomu nevěří,” vypráví Rika.

"Karlos mi na to konto napsal, že stará ví, že spolu něco máme,” uvádí v rozhovoru, který je ke zhlédnutí v náhledovém videu. To, že Lela o všem věděla, potvrzují i další důkazy, které Rika zveřejnila na svém Instagramu. Tam přidala i videozáznam konverzace s Karlosem, o čemž jsme psali.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy