Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kafuu dostane přes zadek: V bizarním zápase se utká s Peťulkou z OnlyFans

+ Dalších 8 fotografií

Influencerka Anna Hamannová alias Kafuu nikdy nechtěla s nikým do souboje. Když ji ale oslovil influencer Jakub Smrek alias Freescoot, tak neváhala ani minutu. Nabídl jí účastnit se soutěže v plácání po zadku, která bude součástí fackovací show RedFace. Jako soupeřku si vybrala Peťulku, která je známá z platformy OnlyFans. V rozhovoru pro eXtra ale zmínila, koho by v duelu viděla radši. Jde o známou influencerku, které je Anna trnem v oku.

Anna Hamannová se proslavila především klipem Hafo, kde znázorňuje psa. Svou kariéru ale rozjela na platformě OnlyFans, kde je velmi úspěšná. Nechyběla ani na letošním Erotickém veletrhu, kde dražila své použité kalhotky. „Tím, že je to erotický veletrh, tak tu máme takové speciální překvapení. Bude tu dražba mých kalhotek, které si přímo na stagi vlastně sundám. Máme jenom dvoje, na každý den jedny,“ řekla Kafuu tehdy pro eXtra.cz.

Úplně nová show

Nyní přichází s další novinkou, která zatím v Česku nemá obdoby. Blíží se soutěž ve fackované s názvem RedFace a v rámci ní se uskuteční spoustu jiných show. Jednou takovou je plácaná po zadečku, kde vystoupí jako jedna z mnoha právě Kafuu. Jak se vlastně na toto připravuje?

„Mě oslovil Freescoot se zápasem v plácání na zadek, takže jsem si řekla, ty jo, to tady ještě nebylo, to musím zkusit. Je pravda, že na tohle se moc připravit nedá, maximálně doma s přítelem,“ směje se Anna a dál popsala, jak bude takový zápas probíhat. „Podle toho, co jsem pochopila, tak by měly být tři kola na pět ran na jednu vybranou půlku. Ale nevím, jestli se to bude počítat na body, nebo na to, až jedna z nás odstoupí,“ řekla Hamannová pro eXtra.

Holky si chtějí podat známou influencerku

Influencerka měla původně soupeřit s jinou dívkou, která ale na poslední chvíli odstoupila, proto se utká s Peťulkou známou z OnlyFans. Jako svou protivnici ale Kafuu vidí někoho jiného. A to influencerku Ladu Horovou přezdívanou Laduška. „Laduška proti mně už několik let zbrojí a hrozně ráda mě moralizuje, že jsem sprostá holka atd. Přitom sama na Instagramu ukazuje to, co většina z nás má jen na OnlyFans. Právě proto jsme ji obě s Peťulkou vyzvaly,“ dodala na závěr Kafuu, která se toho rozhodně nebojí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy