Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsný ortel Josefa Kokty: Bez dětí bych tu už nebyl, přiznal a promluvil o náročném vztahu s Ornellou

Ornella Koktová s manželem Josefem ve Varech.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 12 fotografií
Narozeniny

Někdejší marketingový guru a majitel reklamky Josef Kokta slaví v neděli 67 let. Původně miliardář, který šel do manželství s Ornellou Koktovou (31) už chudý jako kostelní myš, ale o to víc může mít jistotu, že ho jeho žena miluje, přiznává, že energie už zdaleka nemá tolik jako jeho drahá choť. A pro eXtra.cz naznačil, že děti jsou příčinou, proč je ještě vůbec naživu.

Josef Kokta: Ornella Koktová chystá tajné narozeniny

„Díky za přání. Orny něco připravuje, ale co přesně, to nevím. Možná nějaký oběd, zaslechl jsem něco o Kampě, tak uvidíme. Ale ve stejný den má narozeniny hlavně naše dcera Lili, takže přijedou příbuzní Ornelly, její táta, babička, děda a tak. A všechno se bude točit samozřejmě hlavně kolem malé,“ sdělil eXtra.cz oslavenec Josef Kokta.

Je to masakr, když si uvědomím, že je dcera o 64 let mladší. Ale je to až s podivem, jak mě děti vážně udržují ve formě. Možná, že kdybych neměl malé děti, tak tu už nemusím být. A určitě bychom spolu už nebyli s Ornellou. Žiješ kvůli dětem, lítáš kolem nich, abys je vychoval a uživil. Tak to má být,“ říká s životním nadhledem.


Už není tolik energie, přiznává

Sám úplně na juchání příliš není. „Manželka si na oslavy potrpí, na rozdíl ode mě. Narozeniny vážně moc neřeším, jsem hlavně rád, že jsem se vůbec dožil tolika let. Když mi bylo třicet, myslel jsem, že ve čtyřiceti už tu nebudu. Nedovedl jsem si sám sebe představit jako starce,“ směje se při vzpomínání.

A i když se manželkou milují, necítí přece jen svůj věk jako trochu handicap?

Doporučené video: Jak Ornella opouštěla Survivor:


„Samozřejmě, že už nemám tolik energie, ale Ornella si furt myslí, že jsem mladej kluk,“ směje se Pepa. „Chce si ještě užít života, což chápu, moc si toho užít nestihla a už se starala o první dítě. Ale sám na některé věci už fyzicky moc nemám,“ dodává pro eXtra.cz Josef Kokta smířeně s moudrostí svému věku vlastní. Ten klidně cynicky mluví i o tom, co bude, až tu nebude.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy