Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Čvančarová je se svou velmi ženskou postavou smířená: Není to ale lehké, posteskla si

Jitka Čvančarová v průběhu let.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 18 fotografií
postava

Vnadná česká herečka Jitka Čvančarová se po delší době objevila ve společnosti. Dostavila se na jednu z módních přehlídek, kam přišla z důvodu časové vytíženosti až v jejím průběhu. V rozhovoru pro Blesk.cz promluvila o své postavě i lásce k módě. 

Nemá to lehké

Herečka Jitka Čvančarová patří mezi nejoblíbenější české umělkyně, a to nejen díky svému nadání, ale i díky svým výrazně ženským křivkám. Vnadná brunetka si po delší době udělala čas a přišla se podívat na módní přehlídku Tatiany Kovaříkové, jejíž modely má ve velké oblibě.

Akci, která se konala na Žofíně, si nenechala ujít i přes svůj nabitý pracovní program. Na večer si oblékla pruhovaný outfit, komplet v pyžamovém stylu. „Je to takový zahradní model, když jsme na té zahradě,“ prozradila Jitka Čvančarová v rozhovoru pro web Blesk.cz.

Na módní přehlídku přišla herečka se zpožděním. „Měla jsem povinnosti a chtěla jsem přijít v utajení, ale nepovedlo se. Každopádně jsem chtěla podpořit Táňu, mám její styl opravdu ráda. To, co modelky předvedly, bylo velmi elegantní a určitě bych si vybrala, ale na druhou stranu znám své proporce a vím, že to pro návrháře není lehké stejně jako pro mě,“ vysvětlila.


Miluje extravaganci

Hvězda českých filmů i seriálů je velkou milovnicí módy a potrpí si zejména na práci českých designérů. "Leckdy se nechám ovlivnit a dovolím si to, co bych si normálně nedovolila," svěřila se Jitka. "Moje postava není typická, proto obdivuji návrháře, jak se s tím poperou,“ dodala upřímně.

Doporučené video s Jitkou Čvančarovou:

Ty nejextravagantnější modely předvádí Jitka Čvančarová hlavně na červeném koberci zahajovacího ceremoniálu filmového festivalu v Karlových Varech. „Byla bych radši, kdyby se víc řešily filmy než moje oblečení. Ale zamyslím se a uvidíme letos,“ řekla se smíchem umělkyně, která se před časem pochlubila na Instagramu, že zdolala Sněžku oděna v Evině rouše.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy