Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Boho promluvila o mateřství: Malého Tadeáše nedokážu odtrhnout od prsu, říká

Jitka Boho jen zářila.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
Rozhovor

Zpěvačka Jitka Boho (31) je již dvojnásobnou maminkou, a i když se to zdá být pro někoho náročné, Jitka mateřství zvládá skloubit i s pracovním životem. V současné době se připravuje na muzikál Troja, kde bude hrát jednu z hlavních rolí. Své nejmenší dítě, syna Tadeáše, kvůli zkoušení občas přenechá chůvě. Vynahrazují si to ale večer, kdy modelka často kojí. Zpěvačka se v rozhovoru pro eXtra.cz svěřila, že by už byla ráda, kdyby doba kojení skončila. 

Jitka Boho si nedávno na Instagramu postěžovala, jak náročné je pro ni kojit malého syna Tadeáše. Tomu za chvíli bude deset měsíců a stále prý ještě nemá v úmyslu vyměnit ňadro za dudlík. Zpěvačka je z toho trochu smutná, přesto kojení považuje za jednu z nejkrásnějších věcí na světě.

"Pořád kojím a teď tedy nějak často v noci. Mně přijde, že mám teď celou dobu pindíka (syna, pozn. red.) na prsu, že nedokážu říct, jak často kojím," směje se Jitka, která ale vůbec nepůsobila vyčerpaně, ba naopak. Dodala, že si myslí, že si syn vynahrazuje kontakt s matkou v noci, protože přes den s ním maminka tolik není kvůli práci. Proto ani Jitka zatím nechce malého Tadeáše nijak začít omezovat. Vnímá to jako jeho potřebu. "Zatím to vnímám hezky, ale uvidíme, co budu říkat za půl roku," řekla.

Dcera je perfekcionistka po mamince

S dcerou Rozálií to prý bylo stejné. "Ona byla taky takový noční závisláček. To si pamatuju, když měla záchvaty breku, když jsem se jí snažila dát čaj. Neúspěšně. To dítě to prostě pozná," svěřila se Boho, která po dvou dětech vypadá fantasticky. Dceři je nyní již sedm let a má za sebou první rok v základní škole. Jitka je na ni pyšná, protože je to podle jejích slov snaživka a perfekcionistka, přesně jako byla ona sama.

Jsou ale také věci, které modelku trápí, například sprostá slova, která Rozálie pochytila od ostatních dětí. "No teď už je to trošku mírnější, ale samozřejmě ve třídě jsou kluci, kteří se snaží být frajeři, a Rozárka se snaží zapadnout," dodala na závěr s úsměvem krásná brunetka.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy