Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jedna rodina by se mohla rozrůst o dalšího člena: Jeřábek se však dostane do problémů

Halloweenská párty v Jedné rodině se pěkně zvrhne.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova / koláž eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
potíže

Zatímco se Tomáš Jeřábek zaplétá do vlastních sítí, když to na halloweenském večírku možná až příliš rozjede s pohlednou kolegyní, vypadá to, že na jeho bývalou manželku se konečně usmálo štěstí. Nebo alespoň o to půjde v dalším dílu seriálu Jedna rodina. Když se jí v noci porouchá odpad, je to ochotný Miroslav Vladyka, který jí přispěchá na pomoc. Ten nám v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, co má se svou postavou společného.

I když vy jste za pavouka, sítě může splétat někdo úplně jiný. O tom se Karel, podání Tomáše Jeřábka, na vlastní kůži přesvědčí na školním halloweenském večírku, kam se vydá po hádce se svou seriálovou manželkou Terezou Kostkovou alias Petrou, a možná to rozjede víc, než by měl. A zdá se, že jeho kolegyně Nikola, kterou hraje Elizaveta Maximová, k němu cítí trošku větší náklonnost, než by bylo vhodné. Následující ráno bude mít rozhodně co vysvětlovat.

Potká Kláru konečně štěstí?

Na druhou stranu u jeho seriálové bývalé manželky Zuzany Vejvodové, které hraje úzkostnou a osamocenou Kláru, se možná blýská na lepší časy. Po rozchodu s panem Crhou, jehož skvěle ztvárnil jindy sympatický Stanislav Majer, zůstala sice opět sama, a hned se dostala do situace, kdy by se jí mužská ruka hodila. A tu překvapivě poskytl Vágy, jemuž samotnému se v životě zrovna moc nedaří, a tak má pro Zuzanu pochopení. Jako odměny se dočká sladké dobroty. A ta mu zachutná natolik, že se sám rozhodne naučit péct. A jak to má jeho představitel Miroslav Vladyka s pečením ve skutečnosti?

Vladyka: Vágyho v podstatě žiju

„Sladký mám rád, umím ho dobře jíst, ale neumím ho vyrábět. Vágy je na tom podobně,“ prozradil Miroslav Vladyka a nastínil, co dalšího má se svou postavou v Jedné rodině společného: „Já Vágyho v podstatě žiju, jsme si i celkem podobní. Akorát mi dají vždycky jiné montérky. Také se věnuji horolezení, takže ani natáčení ve výškách mi nedělá problém. Často tu visím někde na komíně nebo na okapu. Baví mě to. Nemůžeš nikam odejít, takže nic neprošvihneš.“ Vypadá to, že je Klára Vágymu sympatická, a možná dokonce víc než to. Jak se bude jejich vztah vyvíjet? Že by měla Klára nového partnera celou dobu přímo pod nosem?

Nový díl Jedné rodiny, který nese název Halloween, můžete sledovat v úterý ve 20.20 na TV Nova, a nebo už teď na Voyo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy