Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Bendig promluvil o založení rodiny: S partnerem plánuje dvě děti. Už teď je miluji nejvíc na světě, říká zpěvák

Dorazili i Jan Bendig a Lukáš Rejmon.
Zdroj: Lea Součková/eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
rodina

Hudebník Jan Bendig je již několik let šťastně zamilovaný. S přítelem a manažerem Lukášem Rejmonem letos v srpnu oslavili 10 společných let. Do budoucna si přejí tvořit šťastnou rodinu. "Nejlépe bych chtěl dvě děti, už teď je miluji nejvíc na světě," svěřil se oblíbený zpěvák na svých sociálních sítích. Kdy by mělo k nové životní etapě dojít? 

Zpěvák Jan Bendig a jeho drahá polovička Lukáš Rejmon patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Letos v srpnu oslavily hrdličky již desáté výročí lásky a nabízí se otázka, jak chtějí vztah posunout dál. A na místě je i rodina! Honza má v hlavě přesnou myšlenku, scénář, jak by měla společná budoucnost vypadat.


Přejí si rodinu

Oba si děti náramně přejí, nyní však ještě necítí, že je ta správná chvíle. Honza i Lukáš chtějí momentálně co nejvíce pracovat, aby svým dětem jednou mohli dopřát vše, co jim na očích vidí.

"Chtěl bych! Ale na to mám ještě čas. Zatím musím pořádně makat, aby (děti) měly všechno na světě. Protože až je jednou budu mít, je to zodpovědnost na celý život. Chci jim dopřát všechno! A nejlépe bych chtěl dvě děti. Už teď je miluji nejvíc na světě," rozepsal se Honza na svém Instagramu, kde odpověděl na dotaz svého fanouška, zda si jednou přeje mít děti.

Otázkou je stále i svatba

Ve hvězdách je ale stále i svatba. Honza s Lukášem jsou již nějaký čas zasnoubeni, ale veselka se dosud neuskutečnila. "Momentálně chceme své peníze investovat do nás a našeho života, aby naše dítě mělo všechno, ale jak říkám, to je ještě daleko,“ rozpovídala se dvojice před časem v pořadu eXtra Host. Rozhovor si můžete přehrát níže.


Až na den D jednou dojde, je jisté, že se bude jednat o ohromnou událost plnou hostů. "Svatba musí být velká. Jenom já jsem ze své strany napočítal asi 250 hostů, nevím, kolik Lukáš, ale za mě svatba prostě musí být obrovská. Bude to krásný, ale počkáme si, až bude ten pravý čas,“ sdělili tehdy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy