Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Instanews: Xindl X prozradil, co mu pomohlo tak neskutečně zhubnout

Instanews: Xindl X prozradil, co mu pomohlo tak neskutečně zhubnout
Zdroj: Se souhlasem Lucie Bílé a Xindla X
Fotky uvnitř

Lela Ceterová (31) skončila v nemocnici, moderátor Leoš Mareš (45) se pochlubil snímkem, na kterém vypadá jako kanadský hokejista Ben Chiarot (30), Lucie Bílá (55) vypadá na nejnovějších fotkách na dvacet a hudebník Xindl X (41), který neskutečně zhubnul, se podělil o svůj oblíbený sport.

Xindl X hraje padel

"Něco jako kdyby tenis a squash měli dítě," popsal hudebník Xindl X (41) svůj oblíbený sport padel. Tomu totiž prý doslova propadl a udržuje se s ním ve své nové super kondici. Sport pochází z Mexika.

Lucii Bílé to neskutečně sekne

"Je někdo krásnější, než Vy? Není, prostě není," datlovaly nadšené fanynky do svých klávesnic pod nejnovější fotky zpěvačky Lucie Bílé (55). Ta se pochlubila romantickými snímky, na kterých se usmívá jako andílek. Copak asi naši Slavici potěšilo?

Leoš Mareš vypadá jako Ben Chiarot

"Příště ale už fakt nastoupím," okomentoval moderátor Leoš Mareš (45) snímek z Mistrovství světa v hokeji, na kterém jako by kanadskému hokejistovi Benovi Chiarotovi (30) z oka vypadl.

Lela Ceterová skončila v nemocnici

Lela Ceterová (31) poslala fanouškům vzkaz z nemocnice v Podolí. Prostřednictvím sociálních sítí poděkovala své lásce, zápasníkovi Karlosovi Vémolovi (35) za to, jak dobře se sám stará o malou Lily. Vzorný partner navíc Lele nosí do nemocnice každý den květiny.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy