Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdy na červeném koberci: Tomáš Klus s krásnou Tamarou, blyštivá Farna i extravagantní Sharlota

Ceny Anděl 2023: Na červeném koberci se to už blyští celebritami
Zdroj: herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 23 fotografií
Ceny Anděl 2023

Ceny Anděl 2023 jsou v plném proudu a do pražského Výstaviště se sjely významné tváře české hudební scény. Na místě nechybí ani naše redakce! Kdo už se prošel po červeném koberci a koho naše hvězdy na příležitost vyvedly? 

V prostorách pražského Výstaviště se to dnes pořádně blýská! Právě tam se totiž koná slavnostní galavečer Ceny Anděl 2023, který si žádá speciální dresscode. Na místo už dorazila většina hostů a významných osobností (nejen) z hudebního světa. Dění na místě sleduje i naše redakce. Kdo si příležitost nenechal ujít?

Kapela Mirai ve skvělé náladě

Událost nevynechala samozřejmě kapela Mirai, která si v loňském ročníku odnesla vítězný triumf v kategorii Skupina roku. Letos se mezi nominovanými neobjevili, ale do příště to hodlají určitě změnit. Pracují na nových projektech. “Těšíme se na párty a budeme držet palce Mekymu! Tomu držíme palce, doufáme, že toho posbírá co nejvíc,” uvedli v živém vysílání pro Blesk.cz.

Tomáš Klus po boku krásné Tamary

Tentokrát nevynechal ani interpret Tomáš Klus, který dorazil po boku své ženy Tamary. Hudebník si na tento typ akcí příliš nepotrpí. "Za mou účast vděčíme mojí ženě. Jdeme oslavovat hudbu," prohlásil.

A ruku v ruce dorazila i Emma Smetana a Jordan Haj. Ti letos chystají velký koncert ve Foru Karlín. “4. listopadu máme koncert ve Forum Karlín. Pak mě čeká O2 Aréna s Demem," prozradili své hudební plány.

Úchvatná Bezděková

Na místo dorazily i krásky ze světa modelingu. Pozornost na sebe okamžitě strhla úchvatná Andrea Bezděková, ze které na červeném koberci nešlo spustit oči. “Mám model od Lukáše Macháčka. Návrat do reality stále vstřebávám, když jdu někam do společnosti, ale baví mě to. Dlouho jsem nikde nebyla," prozradila na úvod kráska, která se před několika málo dny vrátila z ostrova v Dominikánské republice, kde bojovala v soutěži Survivor.

Přišla podpořit své favority, ale sama v hudební branži nic neplánuje. "V blízké době rozhodně hudební počiny neplánuji,” prohlásila s úsměvem.

Dorazila i její kolegyně Andrea Kalousová, která se v hudební sféře právě nyní pokouší prosadit. “Baví mě učit se nové věci, trávit čas ve studiu a baví mě celý ten proces," vysvětluje. I jí to velmi slušelo.

Příští rok si chce odnést sošku Cristovao

Ben Cristovao přišel s úsměvem od ucha k uchu. Náladu mu rozhodně nezkazil ani fakt, že se letos mezi nominovanými neobjevil. “Letos určitě máknu na tom, abych příští rok byl nominovaný. Určitě to padne,” hlásí oblíbený zpěvák. Přišlo i mnoho dalších hvězd. Podívejte se v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy