Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajemství Michaely Maurerové na krásu: Každý den začínám nanovo, říká herečka a promluvila o výchově tří dětí

Michaela Maurerová.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 6 fotografií
ROZHOVOR

Herečka Michaela Maurerová letos oslavila 44 let, přesto by jí její věk hádal jen málokdo. Hvězda seriálu Zlatá labuť zkrátka vypadá neskutečně. Co pro to ale dělá? To prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. Zároveň se krásná zrzka rozpovídala o svých dětech a jejich pubertě.

Krásnou herečku Míšu Maurerovou můžeme nyní vídat v seriálu Zlatá labuť, kde získala nespočet obdivovatelů. Míše totiž role záhadné Elišky náramně sedí. Herečka se s námi podělila o pár zásadních pravidel, kterých se drží, aby vypadala stále mladě a dobře. "Podle mě je důležité, že se i v tom nejhorším stavu nezapomenu odlíčit, ráno se chci probudit a začít vždy znovu," řekla krásná herečka, která, jak sama řekla, nevyužila zatím žádných zákroků estetické medicíny.

Zároveň ale uznala, že má velice dobré genetické základy, které jí k jejímu mladistvému vzhledu vždy pomáhaly. "Přičítám to i velkému štěstí, že mám dobrý genetický základ," prozradila sympatická zrzka, která se v životě málokdy zastaví. Kromě zaplněného hereckého kalendáře má Míša v soukromí dvě patnáctiletá dvojčata Magdu a Josefa, s nimiž vychovává ještě i další dceru Emu.

Dvojčata a po nich další dcerka za deset let

Herečka původně plánovala jedno miminko, a místo toho se dočkala dvojčat. Bylo to pro ni asi náročnější období, sama na to tak ale nepohlíží. "Tím, že to byly mé první děti, tak jsem nevěděla, co je těžší. Vidím to ale tak, že jsem byla mladší, když jsem měla dvojčátka, potom Emičku jsem měla, když jsem byla o deset let starší, takže mi vlastně připadalo, že i jedno miminko je stejně náročné," řekla Michaela. "Člověk to hlavně zvládne intuitivně, energii prostě rozprostřete na dvě děti," dodala herečka pro eXtra.cz.


Míša si dvojčata moc užívala, a to i se stejnými oblečky. Chvíli se tomu však snažila vyhýbat. "Oblékala jsem je stejně, sice jsem ze začátku měla velké ambice, že ne, ale je to i hodně pohodlné jim dát to stejné," svěřila se Maurerová. "Stejný oblečky jsem si hlavně užívala, když se ještě nebránily," zasmála se herečka, která přiznala, že děti už si dnes vybírají oblečení samy.

Puberta dětí je pro Maurerovou složitá

S dvojčaty už zároveň cloumá puberta. "Oba nemají rádi, když o nich mluvím, ale musím říct, že tohle období je opravdu velmi intenzivní, složité, a snažím se pátrat ve své minulosti a ve své pubertě, jestli opravdu byla tak strašná, že za trest teď prožívám tohle," svěřila se nedávno herečka v rozhovoru pro časopis Vlasta.

U malé Emy, která je podle herečky velice roztomilá a také temperamentní, je puberta za rohem. "U nejmladší přijde brzy předpuberta, pak už to bude těžší," zasmála se Maurerová, která je velice milující maminkou, ale dokáže být i přísná. "Dokážu být velmi přísná, ale tou samou rukou dokážu ty moje děti umazlit. Moje mantra je, že chci vždy být nejlepší máma, jakou v tu danou chvíli dokážu být," prozradila krásná zrzka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy