Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zmizela Eliška (13): Do školy nedošla, rodiče se bojí, že utekla s přítelem (25)

Policie pátrá po třináctileté dívce z Brna.
Zdroj: Policie ČR, koláž eXtra.cz
Pátrání

Rodiče, kamarádi i policisté jsou stále bezradní. Od pondělního odpoledne pátrají po teprve třináctileté Elišce Dolákové z Brna. Podle policistů byla dívka spatřena se svým novým, pětadvacetiletým přítelem. Je tedy možné, že se zdržuje v jeho blízkosti a z domova utekla společně s ním.

V pondělí 30. srpna nahlásila znepokojená rodina zmizení třináctileté dcery Elišky Dolákové. Rodiče s ní byli naposledy v kontaktu ráno před tím, než odešli do práce. To bylo také naposledy, kdy ji spatřili. Do současných dní se jim nepodařilo Elišku zkontaktovat.

Podle policistů byla dívka spatřena se svým novým pětadvacetiletým přítelem, proto je vysoká pravděpodobnost, že se nachází v jeho společnosti. „V průběhu pátrání jsme zjistili, že hledaná byla spatřena v pondělí kolem poledne v Brně,” uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek, který dodal, že v minulosti byla dívka již dvakrát pohřešovaná.

Dívka měla 1. září nastoupit do školy

Eliška je 173 centimetrů vysoká, má dlouhé blond vlasy a nosí dioptrické brýle. V době zmizení na sobě měla bílé triko s krátkým rukávem a zřejmě také černou mikinu s bílým lemem. Měla mít také látkový batoh s nápisem VANS. Ve středu 1. září měla nastoupit do osmé třídy, ale nestalo se tak.

Pokud dívku někde spatříte, okamžitě zkontaktujte policii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy