Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Harry a Meghan: Skřípe to mezi nimi už od ledna, tvrdí expertka. A slova o trapné chvíli

Princ Harry a Meghan Markle.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
meghan a harry

Rozkol v manželství mezi princem Harrym a jeho ženou Meghan Markle nastal už zkraje roku, tvrdí reportérka obeznámená se situací v královské rodině. Kara Kennedy rovněž uvedla, že souhlasí s předchozími vyjádřeními jiného experta na život členů královské rodiny, Paula Burrella. A to i navzdory tomu, že obvykle bývá podle svých slov k jeho tvrzením zdrženlivá. Žena byla hostem australské televizní stanice Sky News.

Paul Burrell, který v minulosti pracoval jako komorník zesnulé princezny Diany, se minulý týden nechal slyšet, že se princ Harry „konečně probral“ a vidí pravdu o své manželce Meghan Markle. Podle muže vévoda ze Sussexu zůstává v manželství pouze proto, aby mohl vidět vyrůstat své dvě děti, Archieho a Lilibet. Ve hře je i jeho návrat do Británie.

Kara Kennedy v televizi komentovala trapný okamžik z minulého týdne, který nastal během oslavy vítězství Harryho klubu v zápase póla v kalifornské Santa Barbaře. Když společně se spoluhráči zvedali trofej, Harry nevěnoval své přítomné manželce, která s nimi vystoupala na pódium pro vítěze, žádnou pozornost.

„Nebylo to příležitost pro její PR“

Odbornice tvrdí, že princ se od své ženy držel dál záměrně, protože je mu nepříjemné její snažení dostat se při každé příležitosti do centra dění a záře reflektorů.

„Nemělo to s ní nic společného, je to samozřejmě velmi trapné. Je zřejmé, že zcela zjevně neměla být na pódiu. Nebylo to ani nacvičené,“ řekla Kennedy moderátorce Sky News a dodala: „Harry tam byl obklopen svými dospívajícími spoluhráči. Tohle opravdu není příležitost pro jejich, respektive její PR.

Podle ženy by byl princ Harry „idiot“, kdyby si právě po vyjádřeních Paula Burrella neuvědomil pravdu o své ženě.

Harryho v Británii vítat nebudou, míní expertka

„Jsem jediný člověk v Británii, který přemýšlí nad tím, že se Harry konečně probudil a zjistil pravdu? Vidí konečně pravdu o tom, co jeho žena dělá a že mu vymývá mozek? Hypnotizovala ho její krása nebo co? Protože to všichni víme, ale zdá se, že to nevidí,“ citoval Burrella web listu New York Post.

Kennedy dodala, že vévoda během tří let v zahraničí s manželkou „přišel o rodinu, kariéru i jakékoli vyhlídky svého veřejného působení v budoucnosti“. Zároveň nesouhlasila s tím, že britská veřejnost nebo kdokoli z královské rodiny bude Harryho vítat zpět s „otevřenou náručí“, jak si myslí Burrell.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy