Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Harry a Meghan jsou podvodníci, zuří šéf Spotify. Vzali si peníze, ale nedodali, co slíbili, tvrdí

Princ Harry a jeho žena Meghan Markle.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
harry a meghan

Princ Harry s manželkou Meghan se stali terčem ostré kritiky poté, co předčasně ukončili smlouvu se Spotify za 20 milionů dolarů. Původně mělo být natočeno 20 epizod podcastu s názvem Archetypes, k čemuž nedošlo, a natočeno jich bylo pouhých 12. Tento incident vyvolal rozhořčení u Billa Simonse, člena vedení společnosti, jenž královský pár označil za podvodníky, o čemž informoval zahraniční web Fox News. 

Podcast nesoucí název Archetypes, který moderovala Meghan, manželka prince Harryho, se zaměřoval na vyvracení předsudků o inspirativních ženách. Mezi hosty se objevily známé osobnosti jako herečka Paris Hilton, zpěvačka Mariah Carey či tenistka Serena Williams. Od odvysílání poslední epizody pořadu uplynulo devět měsíců, celkem vzniklo 12 epizod. Další už ale nevzniknou, protože vévodkyně údajně rozvázala se Spotify spolupráci.

Bill Simons, jeden z členů vedení Spotify, se neudržel a ve svém podcastu vyjádřil nespokojenost s odchodem královského páru z platformy, jak informuje zahraniční web Fox News. "Ti zas*aní podvodníci. To je podcast, který jsme měli spustit s nimi,” rozhořčil se.

Vzali si peníze, ale obsah nedodali

Přitom původně se zdálo, že rozchod proběhl v relativním klidu, když Spotify oznámilo, že se "vzájemně dohodli na ukončení a jsou hrdí na sérii, kterou společně vytvořili", jak informuje New York Post. Poté ale vyšlo najevo, že vedení si stěžovalo již dříve, když si královský pár nechal vyplatit honorář předem, ale pak dodal jenom polovinu slibovaného obsahu.

Meghan se rozhodla, že v tvorbě podcastu chce i nadále pokračovat, pouze na jiné platformě. Není divu, když pořad byl natolik úspěšný, že získal podcast nejvyšší ocenění na People's Choice Awards v Los Angeles.

Původně uzavřeli smlouvu se společností Spotify v roce 2020. Dohoda byla prezentována jako víceleté partnerství za účelem vytváření podcastů a pořadů. Nebylo tak jasně stanoveno, na jak dlouhou dobu je spolupráce stanovena.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy