Výrobky z tzv. hadiny jsou považovány za vysoce luxusní a atraktivní. Ovšem jen velmi málo lidí, kteří jsou ochotni za tyto produkty platit tisíce dolarů, by stálo o návštěvu některé z továren, ve kterých jsou ubohá zvířata zabíjena a stahována z kůže.

Jedna taková „hadí jatka“ se nacházejí i v indonéské vesnici Cirebon. Každý týden zde přijdou o život tisícovky hadů, z nichž mnozí jsou usmrcováni velmi krutými metodami – například naplněním vodou.

Při tomto postupu má had kolem krku utaženou koženou šňůrku, aby se zabránilo úniku vody z jeho těla. Následně je jeho hlava nabodnuta na hák, kůže se na několika místech nařízne, odtrhne od masa a stáhne – asi podobně, jako když si člověk sundává gumové rukavice. Mokrá, zkroucená kůže se dá ihned vysušit do horké pece.

Jiní hadi jsou staženi zaživa a pak ponecháni svému osudu. Obvykle trvá jeden dva dny, než zemřou na následky utrpěných zranění nebo dehydratace.