Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Skandální chování Jean-Clauda van Damma. Fanoušci za setkání s ním zaplatili tisíce, on se na ně vykašlal

Jean-Claude van Damme byl hlavní hvězdou Noci s legendou.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 31 fotografií
GLOSA

Zaplatili tisíce za moment s idolem svého dětství, ale ten jim nevěnoval ani pět vteřin svého života. Pro mnohé fanoušky hvězdy osmdesátkových a devadesátkových akčních filmů Jeana-Clauda van Damma skončil úterní galavečer v SaSaZu s podtitulem Noc s legendou zklamáním. Slavný Belgičan se totiž na část svých obdivovatelů vykašlal. Zatímco oni čekali na zaplacené setkání s ním, herec odjel na hotel. 

Událost, jež zaujala tisíce jeho fanoušků, kteří byli ochotni sáhnout hodně hluboko do kapsy, aby se s ním mohli setkat. Tak se dá popsat galavečer Noc s legendou Jeanem-Claudem van Dammem, který v úterý večer vystoupil se svým inspirativním příběhem v pražském SaSaZu, kde ho zpovídal herec Marek Vašut.


Jean-Claude van Damme se vykašlal na fanoušky

První komplikace s dochvilností hollywoodské hvězdy nastaly ještě před začátkem celé akce. Ačkoli měl event začít přesně ve 20.00, hvězda Dvojitého zásahu či Krvavého sportu nechala své fanoušky čekat téměř tři čtvrtě hodiny.

„Jean-Claude van Damme se rozhodl, že se po večeři ještě projde Prahou,“ vysvětlovali nervózní pořadatelé. A právě tato téměř hodinová pauza způsobila, že část fanoušků odešla zklamaná. Přestože si mnozí z nich zaplatili osobní setkání s Jeanem-Claudem van Dammem, za které neváhali "vypláznout" od čtyř do šesti tisíc korun, mnoho z nich se slíbeného vysněného zážitku nedočkalo.

Přestože fanoušci neváhali ve frontě na pětivteřinové setkání se svým idolem stát do půl jedné ranní, i když mnozí z nich měli ještě před sebou několikahodinovou cestu domů, nedočkali se. Slavný Belgičan se totiž rozhodl na posledních přibližně padesát fanoušků vykašlat a odjel na hotel. A to absolutně bez respektu ke svým obdivovatelům, kteří na krátké setkání s ním neváhali čekat i dvě hodiny ve frontě. Když už ho měli na dosah, van Damme se rozhodl odjet, přestože měli všichni přítomní zaplacené setkání, na které se dlouho těšili.


Setkání se nedočkali ani po dvou hodinách čekání

Svým chováním to zkomplikoval především pořadateli akce, který nyní bude muset vrátit přibližně dvě stě tisíc korun, přestože herec svůj honorář dostal zaplacený celý a s největší pravděpodobností ještě před svým příletem.

Ačkoli se ještě pořadatelé na místě pokoušeli vymyslet provizorní setkání s van Dammem na soukromém tréninku, který měl v Praze před svým odletem naplánovaný, ne každý se mohl ve středu odpoledne uvolnit, aby se s ním mohl setkat na krátkou chvíli, když už noc předtím čekal zbytečně téměř dvě hodiny.

Návštěva Jeana-Clauda van Damma v Praze tak pro mnohé jeho fanoušky skončila zklamáním. V Praze tak herec nepředvedl jenom svůj pověstný kop, ale i aroganci vůči času lidí, kteří ho roky obdivují. I když peníze pořadatelé vrátí, dvě ztracené hodiny života, které mohli dotyční místo zbytečného čekání na hvězdu strávit třeba se svými blízkými, již vrátit nejdou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy