Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Největší křiváci Love Islandu v šoku. Kyselé ksichty Adama a Venis baví internet

+ Dalších 8 fotografií

Tváří se jako dobráci, přitom jde o největší křiváky aktuální řady Love Islandu. Řeč je o Adamovi a Honzíkovi, kteří v Casa Amor kvůli chorobné žárlivosti Chrise rozehráli hru, která je měla v jejich představách dostat až do finále. Hoši se ale přepočítali. A i díky nim se Majka vrátila ještě silnější.

A teď zpátky na začátek. Předtím, než byli hoši z Love Islandu vysláni do Casa Amor, proběhla ve vile soutěž, který z párů se zná nejlépe. K nelibosti Honzy a Adama právě tuto disciplínu vyhráli Chris s Majkou, kteří byli od začátku považováni za nejsilnější pár a řešili už společnou budoucnost. Jejich pouto bylo opravdu silné, a kdo sledoval předchozí řady Love Islandu, musel vědět, že jejich šance na vítězství jsou opravdu velké.


Adam s Honzou zmanipulovali Chrise

Oproti Adamovi s Venis, kteří působí jako manželé po dvaceti letech a jejich vztah rozhodně není snový, a Honzovi s nejspíš zadanou Paulínou, která má tolik tajností, že spolu ve vile hledají odlehlá místa, kde by si spolu mohli povídat, aniž by je u toho natáčely kamery, byly jejich šance na vítězství stoprocentní.

Pak přišel přesun do Casa Amor, kde hoši využili první příležitosti přesvědčit Chrise, že Majka ho jenom využívá, nedává do vztahu sto procent a měl by to zkusit s Darinou, která se mu sice nelíbí, ale určitě to s ní prý bude lepší než s Majkou, se kterou plánoval společnou budoucnost. Hloupý Chris jim na tuhle boudu skočil a nejspíš i k překvapení Adama a Honzy, kteří se tváří jako jeho nejlepší kamarádi, hodil Majku přes palubu.

Zajímavý byl návrat do vily, kde si Adam s Honzou rozdělili role. Zatímco Adam utěšoval Majku a shazoval před ní Chrise, přestože se o její vyhazov osobně postaral, Honza pořád dokola přesvědčoval Chrise, že se rozhodl správně, protože se přece všichni shodli, že Majka do jejich vztahu nedávala sto procent. Úkoly tak byly jasně rozdělené.


Vítězství za jakoukoli cenu

Pak oba společně přesvědčili své dívky, že mají Chrise nechat na pokoji a naopak hrát jejich hru, že Majka do jejich vztahu dávala méně než on, protože se právem obávali, že by ji produkce mohla případně vrátit zpátky. Jejich taktiku rychle pochopila Venis, která ukázala svůj pravý charakter a Majku bez mrknutí oka hodila přes palubu.

Vrcholem intrik bylo, když Adam s Honzou přesvědčovali Chrise, že by ze show vlastně měl odstoupit, protože stejně pořád myslí na Majku, a ať to tedy s ní jde zkusit ven. Ve vile už pro něj totiž není místo. Naštěstí paralelně s nimi začal Chris zase hrát na city, utrápeně vzpomínal na Majku a v jeden moment dokonce svou novou vilovou partnerku oslovil jménem její předchůdkyně.

Když Zorka Hejdová oznámila, že se do vily vrací někdo, koho všichni dobře znají, z kyselých ksichtů Adama a Venis bylo zřejmé, že jim došlo, že právě přišli o dvoumilionovou výhru. Ještě bolestnější pro ně muselo být, když slyšeli, že pro návrat Majky do hry hlasovalo nejvíc lidí za celou historii, kterou česká verze této show zažila.

Epický návrat Majky do Love Islandu

Nutno ale dodat, že ačkoli za vyřazením Majky stáli právě Adam s Honzou, protože Chris by si Darinu dobrovolně nevybral, ona by jim měla poděkovat. Jenom díky jejich kroku se totiž vrátila mnohem silnější, než byla, a navíc si mohla na celou hvězdnou sestavu ve vile udělat vlastní obrázek a podle toho se chovat. Jak se říká, pomsta nejlépe chutná za studena.

Jak nejen dění ve vile okomentovali Markéta s Karenem v podcastu Outsider a Insider, to si můžete pustit ve videu.

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy