Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Gabriela Soukalová v obležení: Na její dokument dorazila rodina, Jágr či Neumannová

Hvězdy přišly podpořit Gábinu Soukalovou.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 44 fotografií
podpora

Gabriela Soukalová se dočkala nesmírné podpory. Na úterní slavnostní premiéru zbrusu nového dokumentu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí sportovkyni přišli podpořit ti nejbližší, ale i řada osobností ze světa sportu. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, velkou slávu si nenechal ujít například Jaromír Jágr či Kateřina Neumannová. 

V úterý praskal Slovanský dům ve švech. Konala se tam slavnostní premiéra dlouho očekávaného dokumentu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí. Naše úspěšná biatlonistka se dočkala nesmírné podpory, a to nejen od rodiny, ale i od českých sportovců a celebrit. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, nechyběl ani Jaromír Jágr, Kateřina Neumannová a další.


Gabriela Soukalová přijela na červený koberec taxíkem, a to společně se svým přítelem Milošem Kadeřábkem, se kterým mají malou dcerku Izabelku. Z rodiny biatlonistky dorazila i její maminka. Nutno podotknout, že Gábina dorazila oděna velmi stylově. Na červeném koberci se neobjevila v elegantní róbě, nýbrž ve sportovní kombinéze. Nezapomněla ani na běžky a hůlky.

Doporučené video: Rozhovor s Jaromírem Jágrem na slavnostní premiéře.


Přišel se podívat i Jaromír Jágr

Podpořit ji přišel i Jaromír Jágr, který dorazil ruku v ruce se svou přítelkyní Dominikou Branišovou. Hned po příchodu se společně objali a prohodili pár slov. Právě on Soukalovou nesmírně obdivuje a přišel s velkým očekáváním: "Gabrielu jsem vždy sledoval, měl jsem tu čest být na olympiádě, když se jí dařilo. V jednu dobu byla nejlepší na světě a je to zajímavý příběh," řekl v rozhovoru pro eXtra.cz.


Snímek zachycující vzestupy a pády naší nejúspěšnější biatlonistky přišla zhlédnout i bývalá olympionička Kateřina Neumannová, která se v promítacím sále posadila vedle fotbalisty Jana Kollera. Dorazily i některé celebrity. Nechyběl například Štefan Margita, který s Gábinou nazpíval k filmu písničku, dále pak Xindl X nebo Veronika Khek Kubařová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy