Hovězí, rizoto, jahody, zmrzlina, největší noční můra pro všechny, kdo se neživí knedlíkovým překvapením z Mimibazaru a Jirka Babica pro ně představuje antikrista. Už jenom z toho popisu, co najdeme v plechovce, se nám otáčí žaludek.

Designér Chris Godfrey chtěl ušetřit lidem čas a místo, a tak vtěsnal do jedné konzervy 12 jídel. Výhoda je prý v tom, že pak nemusí mýt nádobí. Chcete slyšet, co v plechovce ve vrstvách nad sebou najdete? Takže:

Výběr místních sýrů s kynutým pečivem

Nakládané hovězí se zeleninou

Ravioly s vaječným žloutkem

Houby shitake s plněnými paprikami

Halibut pošírovaný v lanýžové omáčce a v kokosovém krému

Rizoto s parmskou šunkou a parmezánem

Francouzskou cibulačku s čerstvým tymiánem

Pečený vepřový pupek s celerovým pyré

Hrušku se zázvorovou šťávou

Rib eye steak s grilovanými hořčičnými semínky

Drobenkový koláč s vanilkovou zmrzlinou

Francouzskou bábovku se sladovnickým ječmenem

Nezbývá než popřát kupujícím dobrou chuť, až si na vidličku naberou deset vrstev. My si raději dojdeme do restaurace na normální jídlo podávané na normálních talířích.