Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Finka se pyšní největším poprsím v zemi. Její majetek se odhaduje na milion dolarů

Sonja Kirstiina se pyšní největším poprsím v zemi.
Zdroj: Profimedia.
+ Další 2 fotografie
prsa

Finská influencerka Sonja Kirstiina se může pyšnit nejen úspěšnou kariérou, ale také nesmírně výrazným fyzickým atributem – má totiž největší poprsí v celém Finsku. Své "přifouklé" křivky prezentuje s patřičnou hrdostí a sebevědomím i na Instagramu, kde své fanoušky ráda provokuje pořádně odvážnými fotkami. 

Otočí se za ní každý muž i žena, protože něco takového se jen tak nevidí. Extravagantní influencerka Sonja Kirstiina se pyšní netradičním titulem. Je majitelkou největšího poprsí ve Finsku. Na své vnady je patřičně pyšná a své sledující na Instagramu každý den zásobuje velkým množstvím fotek.

Její hrudník má skutečně mimořádné míry. Zprvu měla běžnou konfekční velikost B, ve svých osmnácti letech ale začala s procesem zvětšování. Její implantáty nyní mají neuvěřitelný objem 2900 kubických centimetrů.

Její jmění se odhaduje na více než milion dolarů

Motivaci k plastickým úpravám měla už od útlého věku. "Když jsem jako mladá dívka vyrůstala v devadesátých letech, hodně mě inspirovaly ty okouzlující ženy, které jsem vídala na obálkách pánských časopisů," říká o sobě Sonja.

Svým unikátním stylem si vytvořila velkou a oddanou základnu fanoušků. Jejími hlavními zdroji příjmů jsou právě sociální sítě, modeling, propagace značek a v neposlední řadě se angažuje na Only Fans. Jak uvádí zahraniční web Stark Times, její současné jmění se odhaduje na více než 1,1 milionu dolarů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy