Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ewa Farna otevřeně o mateřství: Totální brajgl, všechno není tak růžové, prozradila

Ewa Farna byla hostem 7. pádů Honzy Dědka.
Zdroj: Se souhlasem Teki Shine/FTV Prima
+ Další 3 fotografie
Zpověď

Pokud jde o soukromí, bývá Ewa Farna skoupá na slovo. Tentokrát se ale rozhodla prolomit hradbu mlčení a rovnou se rozpovídala o výchově svých dětí. A nejen to! V 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že má jedno velké novoroční předsevzetí.

Naposledy byla zpěvačka Ewa Farna u moderátora Honzy Dědka v době, kdy čekala druhého potomka. Zrovna vydala desku Umami a prozradila, že je ráda, že ji má hotovou. „Jsem ráda, že už to uzavírám, vydávám a můžu se soustředit na ten masakr, který mě čeká se dvěma dětmi,“ nechala se slyšet před časem, jak redakce eXtra.cz již informovala.

Starost o dvě děti

U Honzy Dědka se nyní objevila znovu, tentokrát již jako maminka obou narozených dětí. Staršímu synovi Arthurovi jsou tři roky, mladší Elle devět měsíců. Je to lepší, než jsem čekala. Je to masakr, ale když jsem viděla mamky se dvěma dětmi, říkala jsem si, že je úplný nesmysl to dát. Ale když je to vaše, tak to nějak jde. Máte tam spoustu rezervy lásky, učíte se trpělivosti,” přiznala nyní Farna v talkshow.

V rozhovoru Farna také prozradila, že nic není tak růžové, jak se může na první pohled zdát. „Ella papá a spí. Ale pak to bude těžší, až vyroste a začne chodit. Občas to vypadá, že zvládám, ale nemusí to tak být. Působím možná, ale taky nespím a všude mám ale totální brajgl. Nevypadá to všechno tak růžově,” dodala.

Novoroční předsevzetí

Zpěvačku navíc zanedlouho čeká koncert v O2 areně, kde zároveň oslaví své třicáté narozeniny. Koncert se uskuteční 14. října, jak píše sama Ewa na oficiálních stránkách. Od 1. ledna, od zítřka, startuju hodiny tance, abych byla připravená tam vyšvihnout nějaké super choreografické prvky,” vyzradila své novoroční předsevzetí Farna.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy