Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ewa Farna oslavila 30. narozeniny: Z dětské hvězdy vyzrála do slavice a dvojnásobné mámy

Ewa Farna: Z dětské hvězdy Zlatou slavicí a dvojnásobnou mámou
Zdroj: herminapress.cz
+ Dalších 11 fotografií
NAROZENINY

Zpěvačka Ewa Farna oslavila 30. narozeniny, na hudební scéně už se ale pohybuje dlouho. Vtrhla na ni coby teenagerka a postupně se proslavila řadou hitů. Dnes je taky dvojnásobnou mámou, obojí však zvládá na jedničku. Jak se svěřila pro web Vlasta, snaží se skloubit kontaktní rodičovství s prací.

Zpěvačka Ewa Farna pochází z východu republiky. Třinecká rodačka absolvovala základní školu i gymnázium v polském jazyce. A v obou jazycích taky rozjela svou kariéru.

Hity Ewy Farne

Jako dospívající slečnu ji objevil producent Lešek Wronka. Teprve jako třináctiletá nazpívala svůj první velký hit Měls mě vůbec rád a stejný rok získala sošku coby Objev roku v anketě Český slavík. Je také Zlatou slavicí a na svém kontě má i několik Andělů.

Ewa však není jen skvělou zpěvačkou, ale taky moderátorkou. Toto umění předvedla třeba na Cenách Anděl či SuperStar, kde jednu dobu byla i v porotě.

V showbyznysu se pohybuje už dlouho. A za tu dobu už o sobě slyšela ledacos. „Pohybuju se v oblasti hudby, v oblasti entertainmentu, a když řeknu něco trapného, jediné, co se stane, je, že si o mně někdo pomyslí, že jsem blbá kráva, a to je tak všechno. Nejsem na operačním sále, kde operuju, a když udělám chybu, tak jde o něčí život. Furt jsme v zábavě, někomu to přijde moc, někdo to chápe, že to je vtipné, a naladí se na můj humor. A to je tak jako maximálně, co se může pokazit,“ prozradila Ewa pro web Reflex.

Ewa Farna a její rodina

Oblíbená zpěvačka, která má na svém kontě hity jako Všechno nebo nic, Mám boky jako Skříň, Leporelo či na Ostří nože, je šťastná po boku manžela Martina Chobota. Ten je bývalým kytaristou její doprovodné kapely.

Společně mají syna Artura a dceru Ellu. „Snažím se skloubit kontaktní rodičovství s prací. Pořád se snažím udržovat v tom, kdo jsem bez těch dětí. Když se vám narodí dítě, tak vy sám jdete stranou, proto je důležité, kdo vlastně jsme," cituje slova zpěvačky web Vlasta.

S manželem teď na sebe nemají tolik času, kolik by si možná přáli. Dokážou si s tím ale poradit „Jelikož moje maminka bydlí 400 kilometrů daleko a chůvy nemáme, tak se s partnerem u dětí střídáme. Sice nejdeme do kina, ale pustíme si něco doma, když děti usnou," dodala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy