Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Evu Burešovou zmáhá těhotenství: Fanouškům popsala, co přesně ji trápí

Eva si významně hladila bříško
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
těhotenství

Bříško Evy Burešové (28) už se pěkně zakulacuje a známá zpěvačka si svůj požehnaný stav užívá plnými doušky se vším, co k tomu patří. Ačkoli zpočátku své těhotenství tajila, dnes se prostřednictvím sociálních sítí se svými fanoušky dělí o všechny prožitky. Tentokrát své followery na Instagramu příliš nepotěšila. Kvůli miminku, které nosí pod srdcem, a s ním spojené únavě bude muset bohužel zkrátit plánovanou autogramiádu.

Vzkaz pro fanoušky

Bronzová slavice Eva Burešová a její partner, vyhlášený šéfkuchař Přemek Forejt (34), se již brzy dočkají nového přírůstku do rodiny. Pro zpěvačku, kterou můžete znát i jako hvězdu mnohých českých seriálů, se jedná o druhé těhotenství, a jak už se párkrát zmínila, je úplně jiné než to předchozí.

I když vždy patřila mezi umělce, kteří jedou na doraz do posledního dechu, její stav jí bohužel nedovoluje se příliš přepínat. Miminko, které jí pomalu, ale jistě roste v bříšku, prostě vyžaduje jiný režim a Eva musí mnohem více odpočívat. Ačkoli si zpěvačka cení svých fanoušků nade vše, její těhotenství má nyní absolutní přednost.

"Moji milí! Na všech koncertech je vždy možné i setkání a autogramiáda. Vždy byla do posledního člověka a věřte mi, že se to snažím dodržet i v tomto krásném požehnaném stavu," napsala Eva k fotografii, kterou zveřejnila na svém Instagramu.

Evě asi není nejlíp

"Avšak 29.4. ve Dvoře Králové bude z mé strany opravdu časově omezená. Bohužel se obávám, že po tom, co vám budeme s kapelou přes hodinu hrát a zpívat, už dále nevydržím dlouho sedět a podepisovat se," vysvětlila svým fanouškům omluvně situaci, která ji dozajista velmi mrzí.

"Vy víte, že je to vždy na delší dobu, ne jen na pár minut. Nikdy bych si vás nedovolila opustit dříve, ale jen předem dávám vědět, že tentokrát to opravdu hrozí. Věřím, že mě chápete, a i když dále v setkání s vámi nebudu moci pokračovat, budou s vámi moji milí kolegové ze seriálu Zoo a někteří jsou pro vás úplně noví a neokoukaní, takže jsou mnohem důležitější než já," uvedla těhotná kráska s dodatkem, že se na všechny své věrné moc těší.

Fanoušci ji podpořili

I když Eva pro své fanoušky neměla zrovna tu nejpříjemnější zprávu, mají pro ni všichni slova podpory a pochopení. "Já myslím (a taky doufám), že to chápe úplně každý," okomentovala zpěvaččin příspěvek libris_magicis. "Evičko, naprosto to chápu. Vůbec se tím nestresujte. Myslím, že všichni vaši fanoušci to pochopí stejně jako já. Mám vás moc ráda a přeji hezký den," vyjádřila se Stela.

"Evi, nejdůležitější je vaše zdraví a není vaše povinnost tam být, kdybyste to nezvládala. Hlavně si to užijte a je úžasné, že to dáváte vědět takhle předem. Lepšího idola mít nemůžu," vzkázala hvězdě seriálu Zoo kaajunh.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy