Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Perkausová brzy opět zmizí z obrazovek. Plánuje rozšířit rodinu, všichni ji od toho ale odrazují

+ Další 4 fotografie

Krásná Eva Perkausová se rozhodla na chvíli odložit mateřské povinnosti a udělala si hezký večer s manželem. Společně navštívili slavnostní vyhlášení modelingové soutěže Elite Model Look 2023. Pár je stále zamilovaný a přemýšlí dokonce o druhém miminku, jak řekla Eva v rozhovoru pro eXtra.cz. Na manžela přitom pěla samou chválu. 

Česká herečka, moderátorka a modelka Eva Perkausová si na chvilku dala pauzu od role maminky na plný úvazek a objevila se na vyhlášení vítězů modelingové soutěže Elite Model Look 2023. Dorazila v doprovodu svého manžela, na kterého pěla samé ódy, jak úžasným tatínkem a oporou dokáže být.

"Manžel to zvládá krásně, zrovna dnes u nás byl můj vizážista a říkal mi, jak je to úžasný manžel, že se takhle stará, i spousta maminek mi říká, že to není všední a normální, aby tatínek fungoval na sto procent," pochvalovala si Eva, že není jediná, kdo si všímá starostlivosti jejího manžela. "Neskutečně si ho cením," dodala ještě herečka v rozhovoru pro eXtra.cz.

Okolí ji od druhého dítěte odrazuje

Protože domácnost rodičům krásně a spokojeně funguje, moderátorka uvažuje i nad dalším miminkem. "Uvažuji, že bychom si pořídili ještě jedno miminko. Já jsem už avizovala, že bych chtěla mít dvě děti krátce po sobě," řekla herečka s tím, že manžel její názor sdílí.

Její okolí ale touhu po dvou dětech překvapivě nechápe. "Každý nás od toho odrazuje. Jenže malý je klidné miminko, a tak nám tomu nic nebrání mít ještě jedno," řekla Eva, které by nevadilo mít dva malé chlapečky. "Jsem ráda, že první je chlapeček, je to miláček, takže by mi nevadilo mít dva kluky, ale hlavní je, že to bude zdravé miminko," přeje si Perkausová.

Krásná postava

Eva je již skoro rok maminkou a pořád celá září a vypadá úchvatně. Překvapivě ale prozradila, že za štíhlou postavu nevděčí hodinám dřiny ve fitku. "To abych takhle vypadala, šlo samo, není na to žádný recept. Když lítáte kolem miminka, a když zrovna spí, tak doma zase uklízím, takže člověk neustále něco dělá a hýbe se," prozradila herečka, jak dosáhla své postavy, kterou měla před těhotenstvím. "Ovšem chci ještě říci, že každý to máme jinak," dodala modelka.

Ani dietou si prý nepomohla. "Já žiji tím, že to, co si člověk řekne, to by měl i dostat," říká Eva, která svým chuťovým buňkám vždy dopřeje to, na co má chuť. "Já miluji jídlo a jím pořád," smála se herečka. "Před malým jsem i chodila docela často do fitka, teď na to ale není čas, a když pak hlídá manžel, jsem ráda, že si odpočinu," dodala maminka téměř ročního miminka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy