Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Perkausová promluvila o blížícím se porodu: Oproti prvnímu těhotenství zažívá velkou změnu, tatínka si nemůže vynachválit

+ Dalších 6 fotografií

Eva Hecko Perkausová úspěšně zakončila poslední den na Primě. Nyní ji čeká pohoda a klídek v prostředí domova, kde se bude se svým manželem chystat na příchod druhého miminka. Jak jsou na dalšího syna připraveni a jak se krásná moderátorka cítí těsně před porodem, sdělila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Evu Hecko Perkausovou na obrazovkách televize Prima nebudeme opět nějaký čas vídat. Moderátorka je momentálně v pokročilém stadiu těhotenství a nastupuje na mateřskou dovolenou. S manželem Ivanem Heckem čekají druhého syna, na kterého jsou podle všeho perfektně připraveni.


"Výbavička bude zděděná po bráškovi, protože je jen rok stará. A jinak není nic nového, co bychom pořizovali, kromě autosedačky. Takže to stačí jen oprášit, jak se říká, a teď vlastně ty poslední týdny před porodem bude čas na tu přípravu. A budu se tomu už konečně věnovat naplno, jak fyzicky, tak i psychicky," rozpovídala se Perkausová v rozhovoru pro eXtra.cz.

Perkausová má prostě štěstí

Zároveň promluvila o svém zdravotním stavu a porovnala první těhotenství s tím druhým. A jak se zdá, Eva patří k dětem štěstěny, ani ve druhém těhotenství totiž netrpěla ranními nevolnostmi. "Rozdíl cítím hlavně vizuální, protože v prvním těhotenství to bříško bylo znát dříve a při tom druhém jsem to vlastně oznamovala až v šestém měsíci. Co se ale týká nějakých nevolností, nic mě netrápí," řekla s úsměvem a zároveň dodala, že přece jen už ale bývá "zafuněná".


Po prvním porodu se krásná moderátorka vrátila do práce už po třech měsících. S druhým miminkem to ale bude náročnější, a protože do této doby nevyužila pomoc chůvy, sama prý neví, jak dlouho na mateřské dovolené vlastně bude. Nicméně její manžel péči o miminko zvládá prý na výbornou. "Manžel zastává roli tatínka skvěle a doufám, že mu to vydrží i s druhým miminkem," dodala na závěr Eva Perkausová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy