Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drzá plastiková královna Eva Feuereislová: Karlos vymetá cizí jamky a z Lely dělá krá*u

Eva Feuereislová riskuje rakovinu prsu.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
názor

Jak je známo, známá provokatérka a královna plastik Eva Feuereislová (32) má pěkně prořízlou pusu a nebojí se za každých okolností říct pořádně od plic, co si o kom nebo o čem myslí. A to by nebyla naše Evča, kdyby se na sociálních sítích nevyjádřila k právě probíhající kauze "slunce, seno a pár facek" mezi partnery Lelou Ceterovou (32) a Karlosem Vémolou (36).

Nešetřila slovy

Eva, která se u nás proslavila zejména reality show VyVolení, nazvala Lelu a Karlose svým osobním guilty pleasure (soukromé potěšení - pozn. red.) a samozřejmě v Instastories svým followerům řekla, co si k případu, který zahýbal Českem, myslí. "No takže, všichni víme, jak se Karlos s Lelou seznámil a kde," začala Eva se svým vyprávěním. "Seznámili se v jednom z podniků, o kterém víme, že ho má Karlos velmi rád a že má rád plastikový dámy a Lela samozřejmě má ráda prachy, pozornost a tak dále," uváděla influencerka fanoušky do obrazu.

"Sečteno, podtrženo, z toho, co jsem dneska vyčetla a viděla tady na Instagramu, tak Karlos, který by vop.cal všechno, co neuteče, možná dostal parohy, možná ne, protože mně se to zdá trošku přitažené za vlasy," pokračovala jedna z našich známých milovnic úprav své tělesné schránky.

Vymetá jamky

"O Karlosovi se samozřejmě veřejně ví, že alespoň dvakrát do týdne jde nějakou jamku vymést, cizí jamku než Lely," což je podle jejích slov takové malé veřejné pražské tajemství, a kdyby si Lela našla jiného "frajera", měla by na to prý svaté právo po tom, kolikrát z ní, jak řekla Eva, Karlos udělá krávu.

"Ještě bych k tomu chtěla dodat," pokračuje Eva ve svém povídání, "že i v knížce Karlose je kapitola, kterou věnoval Denise Ayverdi, své bývalé přítelkyni. Popisuje tam, jak Denisu načapal s nějakým frajerem u ní doma a jak ho tam vylískal." Podle Evy všichni vědí, že Karlos nejde pro ránu daleko, ale že by zmydlil i Lelu, která by měla mít údajně v náručí malé dítě, se jí zrovna moc nezdá.

Uzavírá sázky

Na konci svého dlouhého příspěvku drzá blondýna vyzvala své fanoušky, aby uzavřeli nějaké sázky, jak ta celá polízanice mezi Karlosem a Lelou dopadne, a sama uvedla hned několik tipů, jak by mohl známý pár svůj vztah zachránit. "Já si myslím, že to spraví další kabelka od Vuittona za zhruba sto padesát tisíc korun a budou zase happy family," soudí Eva a dodává: "Nebo je tu ještě jedna možnost, že by si mohli pořídit ještě třetí dítě, které by jim určitě ten doteď nefungující vztah slepilo." ​Tak se necháme překvapit, jestli se ta věštba ze silikonové koule Evě vyplní, nebo to celé dopadne ještě nějak úplně jinak.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy