Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsný plán o 35 let staršího Pepy: Ornella si musí najít jiného, na konec připravuju i syna

Nakonec dokázali, že je jich láska skutečná. Ornella a Josef mají skvělý vztah.
Zdroj: Se souhlasem O. Koktové
+ Dalších 10 fotografií
ROZHODNUTÍ

Dělí je obří věkový rozdíl, a tak je jasné, že pokud se nestane nehoda nebo něco nečekaného, Ornella Koktová (31) svého milovaného Josefa Koktu (66) přežije o spoustu let. Jak choť účastnice Survivoru (jak příhodný název soutěže) prozradil eXtra.cz, všechno už mají pečlivě vymyšlené.

Josef Kokta: Ornello Koktová, až umřu…

Doneslo se nám, že Josef Kokta na svou manželku, influencerku Ornellu Koktovou, dost důrazně naléhal, že pokud zemře, musí jít pieta stranou a jeho žena je povinna najít si rychle novou lásku. Musela mu to slíbit. A Pepa, který je velký cynik (nebo realista?), to potvrzuje.

„No samozřejmě. To jednoznačně. Vůbec žádné smutnění, musí hned vyrazit do světa a užít si,“ říká bez mrknutí oka.

„Je to realita. Smrt nic není. Prostě umřete a tím to pro vás končí. Ti kolem vás smutní a pak už jen vzpomínají. A je to pořád dokola, koloběh života. Člověk si to uvědomí, když mu odejdou jeho vlastní rodiče. Když tátu držíte za ruku a on odejde a pomalu vychládá, teprve zjistíte, o čem život ve skutečnosti je. A že se člověk nemá chovat jako idiot a užívat si každý den to, že může žít,“ přiznal eXtra.cz momentálně slaměný vdovec, jenž se vzorně stará o děti i podnikání, které mají společné s manželkou.


Quentin, ví, co dělat, kdyby se táta složil

I když to zvládá, docela ho to vyčerpává

„Je to pořád stejně dokola, dokud nepadnu. A to se může stát. Je mi 67, můžu někde upadnout a je to hned. Quentin má proto mobil a ví, jak má zavolat pomoc, záchranku. Musí být připravený, kdyby se něco stalo,“ uvedl Kokta.

Nedávný rozhovor s Ornellou Koktovou:


Za trojici nejmladších potomků je ale šťastný, i když mu někdy dávají zabrat.

„Jsem rád, že mám malé děti, udržují mě ve formě. Kdybych nelítal kolem nich, jen bych ležel a zarůstal do nábytku,“ dodal se smíchem pro eXtra.cz Josef. S Ornellou, která momentálně bojuje o přežití v Survivoru, vychovávají Quentina, Svena a Lilinku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy