Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsná hádka Kolečka a Vignerové: Musíš mě poslouchat, měl údajně hulákat scenárista. Zkrotila ho prý až policie

Petr a Aneta se k sobě hodně měli
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 11 fotografií
hádka

Mediálně sledovaný vztah modelky Anety Vignerové a scenáristy Petra Kolečka byl bouřlivý už před jejich sňatkem. Jak se zdá, italská domácnost jim vyloženě vyhovuje, jak dle svědků předvedli i na narozeninách rádia Blaník. Kolečko údajně řval na partnerku jako smyslů zbavený, zasahovat podle portálu Sedmička prý musela policie.

Vztah Anety Vignerové a Petra Kolečka získal pozornost médií zejména kvůli milostnému trojúhelníku s herečkou Denisou Nesvačilovou. Už to vypadalo, že všechno má svůj happy end, když Vignerová a Kolečko stvrdili svou lásku sňatkem. Opak je ale pravdou, místo rodinné idylky přišla údajně hádka v zákulisí, která si měla vyžádat dokonce zásah policie. O incidentu na narozeninové party rádia Blaník informoval portál Sedmička.

Scenárista se dle vyjádření svědků rozzuřil a měl začít na svou lásku křičet. Podle nejmenovaného zdroje eXtra.cz Kolečko působil opile, choval se arogantně vůči svému okolí a na Vignerovou řval, že on je autorita a ona ho musí poslouchat. Následně měl nadávat i organizátorům a požadoval po nich, ať mu seženou odvoz do Prahy. Situace byla prý natolik závažná, že museli nejdříve zasáhnout pořadatelé, což nestačilo, a údajně byla přivolána policie. Podle Anety se však nic hrozného nestalo, naopak považuje za zcela normální, že na ni její partner křičel.

„Že jsme udělali v backstagi haló, to je nějaká obrovská kauza? To byl náš normálně volnej den, a to si můžeme přece dělat, co chceme. To, že na mě Petr řval, dobrý, tak jsme se tam pohádali, ale to přece neznamená nic," tvrdila Vignerová.

Hádal se i s Nesvačilovou

Modelku naopak dopálili pořadatelé, respektive vyhazovači, že prý celou věc zbytečně vyhrotili. I proto o tom podle ní nepsala žádná média. „Nenapsal to nikdo, protože to každej chápal, že jsme byli na večírku a ti vyhazovači se chovali jako koko*i," nešetřila vulgárními výrazy. Proč se dvojice pohádala, je zatím velkou neznámou, ale vypadá to, že jejich manželství nebude zalité sluncem.

Pár v minulosti prošel velkou krizí zejména kvůli milostnému trojúhelníku, do nějž patřila herečka Denisa Nesvačilová. Kolečko nevěděl, kam dříve skočit, střídavě byl s Denisou, pak se zase vracel k Anetě. Vše se rozseklo v březnu, kdy si scenárista vzal Vignerovou za ženu. Předcházela tomu ale ostrá hádka s Nesvačilovou, která ho dokonce měla pořezat na ruce a sousedé prý následně zavolali policii. 

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy