Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drama v rodině Miley Cyrus: Matka Tish přebrala své dceři muže a vzala si ho

V rodině Miley Cyrus to vře.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Drama

Vztahy v rodině zpěvačky Miley Cyrus (31) rozhodně nejsou dobré. Tentokrát za to ovšem nemůže čas od času kontroverzní popová diva, ale její matka Tish Cyrus (56). Ta si minulý rok vzala herce Dominica Purcella (54), který zářil třeba v seriálu Útěk z vězení. Háček je v tom, že Dominic do té doby randil s Tishinou dcerou a Mileyinou mladší sestrou Noah Cyrus (24).

Tish Cyrus byla v manželství s country zpěvákem a hercem Billy Ray Cyrusem osmadvacet let. Jenže v posledních letech jejich vztah začal skřípat a v roce 2022 se rozvedli. Ještě ten samý rok si Billy našel mladší ženu, australskou zpěvačku Firerose (34), kterou si v říjnu 2023 vzal za ženu.

Tish po rozvodu také nezůstala dlouho sama. Jako partnera si našla herce Dominica Purcella, který hrál jednu z hlavních rolí v seriálu Útěk z vězení. „Šli jsme na oběd a bavili se asi tři hodiny,“ prozradila Tish podle webu Who. Dodala, že ‚miluji tě‘ si řekli už druhý den. Jejich svatba proběhla v srpnu 2023 a její dcera, zpěvačka Miley Cyrus, ji doprovázela k oltáři.

Rodinné drama

K překvapení všech se však svatby Tish a Dominica nezúčastnila Tishina dcera Noah Cyrus a syn Braison Cyrus. Důvodem byl fakt, že čtyřiadvacetiletá Noah měla s čtyřiapadesátiletým hercem Dominicem chodit předtím, než si vzal za ženu Tish, jak nyní upozornil web People.​ „Noah a Dominic se vídali jako přátelé s výhodami. Přestali se spolu vídat, a pak si s ním něco začala Tish," dodal blízký zdroj pro již zmíněný web.

Noah Cyrus v současnosti nekomunikuje ani se svou starší sestrou Miley, ani se svou matkou Tish. Už od mládí Noah více tíhla ke svému otci, a když se rodiče rozvedli, matku zablokovala na Instagramu. Zato Miley už od mládí měla vždy blíže ke své mamince. Je tak vidět, jak moc jsou sestry rozdílné. I přesto je ale z celé rodinné situace popová diva, která tento rok vyhrála hned dvě ceny Grammy za píseň Flowers, naprosto zničená.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy