Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drama v Love Islandu: Požár, evakuace všech srdíček a natáčení v ohrožení

+ Dalších 12 fotografií

Love Island zažívá pořádné drama! Nedaleko vily propukl v sobotu požár, štáb i srdíčka čekala evakuace z vily na Kanárských ostrovech. Podle informací webu eXtra.cz však situace již tak dramatická není a nikomu už nehrozí nebezpečí. 

Účastníci oblíbeného pořadu Love Island i štáb si prošli krušnými chvilkami. Nedaleko jejich vily na Kanárských ostrovech totiž začala hořet jiná vila a požár se následně rozšířil. Naštěstí ne natolik, aby zasáhl vilu srdíček.

Podle zjištění webu eXtra.cz jsou všichni v pořádku a ve vile přímo nehoří.

Požár blízko vily

„Nedaleko vily propukl požár. V součinnosti s místními záchrannými složkami jsme evakuovali štáb a všechna srdíčka. Nemějte strach, všichni jsou v bezpečí. Dnešní epizodu neumíme v tuto chvíli slíbit. Vše monitorujeme a brzy přineseme další informace,“ prozradil pro eXtra.cz. Daniel Maršalík, manažer TV Nova.

U Love Islandu hořelo

O požáru informoval na Instagramu také oficiální profil Love Islandu.

Požáry na Kanárských ostrovech v současnosti řádí. Kvůli požáru porostu v severovýchodní části ostrova Tenerife nařídily ve středu úřady preventivní evakuaci 3 000 lidí. Informovala o tom agentura AFP. Plameny se šíří ve stejné oblasti, kde hořelo i letos v srpnu, ale aktuálně neohrožují žádná turistická letoviska.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy